Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wałbrzych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boję się nawet myśleć o kosztach - czyszczenie ok 300 - używka 1200...

ech... a może to będzie tylko kabelko...

ps. dzięx , mój laptop już żyje ale przez 5-10 min - więc logi zrobiłem - mój wątek

Opublikowano
  • Autor

Aha, niebieski obniżony B5 Avant - to na język userów to??? Bo mam Twoje logi i nie wiem komu przesłać...

Opublikowano

SEB-K byłem teraz w Wałbrzychu u znajomych którzy mają warsztat . Pytałem się o te błędy jakie wyskoczyły Tobie na wagu , niestety nie mogli się rozczytać bo to pir . I różni się trochę od oryginału który Oni używają i nie są w stanie powiedzieć co to jest , równie dobrze może być to turbina lub jakiś zaworek . Koszt wymiany z turbiną po regeneracji 800 zł . Jak chcesz to dam Ci do nich numer telefonu , oni sami podłaczą auto do swojego waga , i przejadą sie żeby sprawdzić . Za tą przyjemność biorą 50 zł .

Inaczej juz Ci nie mogę pomóc , chociaż się starałem

Opublikowano

Jeśli możesz podeślij mi namiary na pw. Możliwe, że się przydadzą. Na razie staram się coś samemu ruszyć. Koledzy, dzięki za zainteresowanie tematem :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Kiedy i gdzie robimy następne spotkanie? Wypowiadamy się tutaj, wszelkie propozycje mile widziane. Oby było ich conajmniej 10, bo ludzi przeglądających ten wątek jest conajmniej 30.[br]Dopisany: 18 Grudzień 2008, 21:52_________________________________________________Aha, mój typ to okolice lutego, miejsce to samo (ewentualnie koło MAKRO w Szczawnie Zdroju, tam gdzie mówił M@X).

Opublikowano

Może 15.02.

Opublikowano
  • Autor

Ktoś ma inne propozycje?[br]Dopisany: 19 Grudzień 2008, 18:43_________________________________________________

A tutaj macie zamówienia na ramki A4 Klubu, bo pytaliście o to na Spocie.

Opublikowano

No to kiedy tem nastepny spot???????

Opublikowano

no ja też czekam na następny spot :naughty:

tylko gdzie to bedzie ??? :polew:

Opublikowano
  • Autor

Nie dalej jak pięć postów wcześniej prosiłem właśnie, abyście zaproponowali miejsce i datę, jak zrobił Seb-k i ja.

Opublikowano

No na termin to się zgadzam 15.02 ale miejsce to nie mam pojecia bo wałbrzycha nie znam

Opublikowano
  • Autor

OK, ważna jest data, miejsce to już będzie najmniejszym problemem. Czekamy na inne propozycje.

Opublikowano

No 15.02 mi pasuje a miejsce tesco lub macro??? zeby tak niepizgalo :)

Opublikowano

no dokładnie aby tak nie wiało bo to ostatnio to był kosmos :wallbash: hehe

Opublikowano

carlos - majster zaraz po 19 stycznia bede na rejonach jakis maly melanz??

Opublikowano

Halo Halo panowie to nie jest dział ofert matrymonialnych albo spotkajmy sie czy cos w tym stylu chcecie sobie pogadac miedzy soba to na priv a nie tutaj zasmiecac takimi pierdolami typy jeden do drugiego spotkamy sie ?!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
  • Autor

Zatem wstępnie 15.02, w okolicach Makro (Szczawno Zdrój), czyli prosta za Tesco.

Opublikowano

Ciekawe czy śnieg się utrzyma... bo możnaby zrobić festiwal boków ;)

Opublikowano
  • Autor

Festiwal boków zrobiłem w sobotę na naszym poprzednim miejscu spotkań, tj nie na placu ale w okolicach tego ronda... polecam :)

Aczkolwiek koło Makro też jest pole do popisu.

I ciągle marzę o Q :gwizdanie: