tomcioo18 Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 mam problem podczas demontażu audi(zostało juz niewiele do zdemontowania) musze wyciągnąć półosie. Chce odkrecić od silnika śruby inbusowe ale półośka sie kreci jak ją unieruchomić ??
kandrzej Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Niech druga osoba naciśnie poprostu hamulec, jak masz jeszcze koła i tarcze hamulcowe to da radę w ten sposób - sam sprawdzałem. Śruby tam są spline nie imbus - u mnie były 10.
tomcioo18 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Opublikowano 26 Listopada 2012 tarcze sa ale brak opon czy to zadziała
kandrzej Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Jeśli są hamulce sprawne to zadziała - klocki ściskają przecież tarcze nie koła.
tomcioo18 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Opublikowano 26 Listopada 2012 po wizycie w garażu mam tarcze ale brak serwa itd jakas inna porada to pilne
kandrzej Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 To spróbuj wkręcić śruby i włóż między nie jakiś pręt, tak aby jeden koniec zaparł się o podłogę a drugi był w poprzek po przekątnej między śrubami. Moim zdaniem zblokujesz tak półoś.
Banan Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 śrubokręt w tarczę i żeby zaparł się o jarzmo
Rekomendowane odpowiedzi