adams78 Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 W AEB pompę wody napędza zwykły, krótki pasek klinowy. Nie ma potrzeby jej wymiany wraz z rozrzędem. Odpuść sobie pompę i zainwestuj w graty SKF.
Misior Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 A potem jak zacznie cieknąć to bedziesz znowu rozbierał przod zeby wymieniac albo kupowal calą pompe zamiast wkladu i męczyl sie z wymiana
andrekk25 Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Ok dzieki za rade w nastepnym tygodniu sie za to zabiore. Co do pompy wody to itak ją wymienie bo nie wiem kiedy poprzedni właściciel to robił a przy jednej robocie będe miał z głowy. Jeszcze jedno pytanko na jaki koszt się przygotować robocizna z częściami SKF oczywiście mniej więcej bo różni mechanicy różnie biorą
lukasz2223 Opublikowano 22 Lipca 2008 Opublikowano 22 Lipca 2008 chciałem powiedziec jeszcze cos na temat kagera...a dokładniej pompy wody.Nie wiem czy wiecie ale kager to jedyba firma prawdopodobnie ktora pompe wody robi na Metalowych łopatkach...a nie na plastikowych jak np SKF.... i jak ktos dalej bedzie mi mówił,ze kager wytrzyma 1/10 oryginalnej to pekne ze smiechu,Rozmawiałem z ludzmi ktorzy maja kagera od kilku lat,i NIC SIE NIE DZIEJE !!
Rekomendowane odpowiedzi