Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lampy przód polift 2001 soczewka rozklejanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany ktoś z was robił już taka misje :?? nosi mnie zeby je wyciagnąc rozebrać rozkleić pomalować środki na czarno i na fure? Jakieś podpowiedzi ? Fotostory?

Przypominam że chodzi mi o lampy zespolone z polifta oryginalne Valeo

Dzięki z góry

Opublikowano

Masz tyle tematów między innymi o przerobce na bixenony, a tam też trzeba rozkleic lampę, ogólnie to ją bym sprzedał te valeo i do rozklejania kupił nowki depo za ta sama albo mniejsza nawet kasę, bo te bardzo łatwo rozkleic, a valeo po prostu zniszczysz jak nigdy tego nie robiles i nie masz sposobu na ori klej

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m

Opublikowano

napisz do kolegi Gwerty on jest magikiem od lamp.. napewno cos Ci poradzi.. szukaj tez jego tematów na temat Bi-xenonow.. tam tez bylo opisane co i jak..

Opublikowano

Dokładnie szukaj ostatnio było chyba do b6

Opublikowano

w depo soczewki zaczynają drgać po jakimś czasie, wada fabryczna, ale na gwarancji kleją.. :kwasny:

Opublikowano

Lampe musisz rozkleić i malować ale Gwerty jest specem od tego :wink:

Opublikowano
  • Autor

Oki dzieki chłopaki za info :] , lamp napewno nie bede kupował DEPO bo raz juz mialem w innym aucie i padaka straszna ... wole już ori przerobić.

Opublikowano

Depo akurat w a4 są jakości prawie jak valeo, a moje słowa wspomnisz jeszcze przy ich rozklejaniu..... Ale znając życie nie przyznasz sie w ogole jak ci poszło ;d

Opublikowano

co wy radzicie z tym kupnem kolejnych lamp, za tą kase to już ma gotowo pomalowane bixenony jeśłi wyśle swoje lampy na przeróbke:wink: bez porównania jakosć światła

Opublikowano
  • Autor

pioteros każdy ma swoje zdanie ja juz depo mialem.... i nie chce nigdy ori ma by ori juz sie przekonałem na tym...a co do rozkejania to albo sam albo ktos mi zrobi :] i nie wiem czemu odrazu mowisz ze sie nie przyznam ????? albo zrobie z ori lamp tak jak ma byc albo dam sobie spokój ewentualnie jak kowi pisze

Opublikowano

Valeo rządzi :wink: Ja ostatnio bez znaczka audi nic nie kupuje i myślę że na tym pojeżdżę:decayed:

Opublikowano

Żartuje nie ma co sie oburzac, tylko mówię że czasem jest tyle meczarni z rozklejeniem że ... A przy okazji można niechcący je uszkodzić

Opublikowano

macie jaki fajny sposób na rozklejenie tych lamp? bo pasi zrobić ameryke:naughty:

Opublikowano

opalarka i delikatnie grzanie zeby nie przupalic klosza i nie stopic obudowy lampy. i kawałkami puszcza klej.

w przypadku lamp valeo zaden piekarnik nie zda egzaminu.

• 1 rok później...
Opublikowano

Wiem, że pytanie trochę nie w smak, ale po części dotyczy lamp poliftowych. Otóż chciałem zapytać, czy może orientujecie się, czy dużo problemów jest z dorobieniem uchwytów do poliftowych i czy w ogóle warto się w to babrać. Wykukałem po taniości polifty do B5 ale mają poobrywane górne zaczepy. Pogrzebać, czy polować na sprawne?

Opublikowano

5-10zl kosztuje dospawanie jednej sztuki

Opublikowano
5-10zl kosztuje dospawanie jednej sztuki

Tylko trzeba by je mieć, a tam są zupełnie urwane i nie ma ich dołączonych do lamp :facepalm:

Opublikowano

zrob z 1-2mm grubości blaszek lub płaskowniczków wygiętych na oko, i przynituj blaszki/nowe uszy do lampy na duzych podkladkach zeby obudowa nie pekla i bedziesz mial niesmiertelne uchwyty

Opublikowano

Podziękował :hi:

Opublikowano

a jak nie to do ASO po zestaw naprawczy:whistling: