Ciepły Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 W niedziele 9.12.2012 o 11.55 zostanie pokazany odcinek MOTO ON w TVN Turbo Kornacki przetestuje RS4 B8, zapowiada się dobrze
hornet Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Szkoda, że Kornacki... nie trawię tego typa jest jakiś zbalzowany i ciotowaty:grin:
Tomeks Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Szkoda, że Kornacki... nie trawię tego typa jest jakiś zbalzowany i ciotowaty:grin: na początku jak sie pojawił w tvnturbo miałem takie same zdanie,ale teraz go lubie,jest ok natomiast nie trawie maznasa i te jego "....a wiecie dlaczego?..." japierdole:facepalm:
Ciepły Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2012 Maznas Kornacki mnie wkurza tylko tym że woda do głowy uderzyła... Kiedyś był normalny teraz wielki Pan, odpicowany nosi się jak gej i udaje Clarksona w młodszej wersji ---------- Post dopisany at 13:05 ---------- Poprzedni post napisany at 13:04 ---------- Adam Kornacki - Adam Kornacki - Oficjalna Strona Dział: debila własną strone:facepalm:
zoltax Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nagra ktoś? BO nie mam TVN Turbo, a bym z chęcią zobaczył.
Ciepły Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2012 Moto-ON - Odcinek 11 - S09E11 - tvn player
zoltax Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Moto-ON - Odcinek 11 - S09E11 - tvn player Dzięki wielkie
dziadek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 e tam RS4 b8 - to RS4 b5 to cudeńko w tym odcinku i Kornacki przyznał że go objechało raz
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Czyli RS4 B5 jak do tej pory najszybsze z z RS`ów:kwasny: Porażka:facepalm:
dziadek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Czyli RS4 B5 jak do tej pory najszybsze z z RS`ów:kwasny: Porażka:facepalm: i z potencjałem na więcej
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 RS4 miało 420PS i mniejszą wagę. Co z tego a B8 ma kupe elektroniki i 11lat przewagi technologicznej:kwasny: Dla mnie porażka ten nowy RS4. Fakt wygląda pięknie ale silnik i brak sedana odstraszy sporo klientów:kwasny: I nie pisac że jest RS5 bo tam ten sam kiblowaty silnik jest a w TG baty dostało od M3 z 2007 roku:kwasny:
P-U-M-A Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 RS4 miało 420PS i mniejszą wagę. Co z tego a B8 ma kupe elektroniki i 11lat przewagi technologicznej:kwasny: Dla mnie porażka ten nowy RS4. Fakt wygląda pięknie ale silnik i brak sedana odstraszy sporo klientów:kwasny: I nie pisac że jest RS5 bo tam ten sam kiblowaty silnik jest a w TG baty dostało od M3 za 2007 roku:kwasny: Moim zdaniem nie produkowano by tego typu silnika jeżeli nie było by na niego klientów. Jak dla mnie miazga jak i silnik tak i auto. Kornacki też dobrze powiedział że czuć te 11 lat przewagi przede wszystkim w prowadzeniu samochodu w tym jak pracuje zawieszenie itd.
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 RS4 miało 420PS i mniejszą wagę. Co z tego a B8 ma kupe elektroniki i 11lat przewagi technologicznej:kwasny: Dla mnie porażka ten nowy RS4. Fakt wygląda pięknie ale silnik i brak sedana odstraszy sporo klientów:kwasny: I nie pisac że jest RS5 bo tam ten sam kiblowaty silnik jest a w TG baty dostało od M3 za 2007 roku:kwasny: Moim zdaniem nie produkowano by tego typu silnika jeżeli nie było by na niego klientów. Jak dla mnie miazga jak i silnik tak i auto. Kornacki też dobrze powiedział że czuć te 11 lat przewagi przede wszystkim w prowadzeniu samochodu w tym jak pracuje zawieszenie itd. Ciekawe jakby w czasie kółka na jakimś torze było czuć jakby B8 dostało:thumbdown:
P-U-M-A Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 No ciekawe ale jeżeli nie mamy takiego testu to można tylko gdybać kto by zrobił lepszy czas.
dziadek Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Kornacki zawsze pier...i od rzeczy ten drugi jest bardziej rzeczowy - np powiedział o tym szwie krzywym na siedzeniu w mercu - od Kornackiego takich rzeczy nigdy nie usłyszysz
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Kornacki zawsze pier...i od rzeczy ten drugi jest bardziej rzeczowy - np powiedział o tym szwie krzywym na siedzeniu w mercu - od Kornackiego takich rzeczy nigdy nie usłyszysz I w żadnym aucie sportowym/usportowionym nie widzi złych stron tylko są och i ach. Według mnie nie jest laikiem i jak wsiada do takigo RSa to powinien obiektywnie opowiedzieć co i jak:good:
ono Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 za***isty ten nowy RS Wandej , czemu silnik ma odstraszyć klientów ?
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 za***isty ten nowy RS Wandej , czemu silnik ma odstraszyć klientów ? Nie tyle odstraszyć co zbliżyć do konkurencji... Pewnie taki 3.0BiTDI (gdyby siedział w A4) po sofcie dałby mu radę i lekko zmodzona S4 z 3.0TFSI.A A o silnikach Tri-Turbo w BMW nie wspomne. Fakt kulturą pracy na pewno powala ale fajnie by było zobaczyć w RS`ie jakąś doładowaną rozwojową jednostkę. A po za tym jeśli S6 robi 3.9 sek setkę to 4.7 w RS4 B8 to według mnie coś nie halo:kwasny: Mam pretensję do marki o tego RS`a że według mnie ideał stylistyczny zniszczyli silnikiem:thumbdown: Ale to tylko moja bardzo subiektywna opinia bo w życiu najmocniejsze auto jakie prowadziłem to BMW 5.40i:decayed:
pawelborzysz Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 ogladalem wczoraj program o prywatnej firmi w niemczech ktora zrobila wlasny projekt auta juz 3 model do ktorego montuja silnik audi rs 4.2 jednak przerobiony na moc780 km od 0-100 2.9 sekundy pretkosc 330 marki nie pamietam lecz cena 1000000 dolcow pozd
Rekomendowane odpowiedzi