Wojtek_A4 Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Lato sie skonczyło... ...przyszla niestety zima... Oponki 225/45/17 . Ciekawe jak bedzie na sniegu... :twisted: :twisted: :twisted: Pozdrawiam PS. Zapomnialem dodac '' S4 "
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Opublikowano 26 Listopada 2006 wszystko fajnie ale to nie jest S4 tylko S-line S4 była tylko 2,7 Bitturbo 265 KM Nie widziales mojego dopiska w cudzyslowiu...?? Niestety to tylko 2.5 v6 .
Gość Murzyn Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 niezle niezle...Wojtek_A4, przypominam o nazewnictwie tematow...
Lukas Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 pikne jeszcze ladniej bedzie w sceneri zimowej odwazne kapciochy na snieg Tomboy kazdy by chcial miec S4 nawet nas prezes ma na swoim traktorze S4 :mrgreen:
Cilek Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Cudeńko w moim guście... Słowa uznania :razz:
Gość Tomboy Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 kazdy by chcial miec S4 nawet nas prezes ma na swoim traktorze S4 :mrgreen: Prezes ma super kolor traktorka...
T-żółw Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 robi oko, ladnie na zimówkach wygląda jednak co avant to avant
hhacek Opublikowano 27 Listopada 2006 Opublikowano 27 Listopada 2006 jak bym byl toba to bym chial zeby zima trwala caly rok :)
Wojtek_A4 Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Opublikowano 27 Listopada 2006 jak bym byl toba to bym chial zeby zima trwala caly rok :) EEE na lato bedzie cos ekstra :twisted: Dziekuje wszystkim za pozytywne opinie ...oby do lata panowie... :mad:
Piotr Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Wojtek, zauwazylem zmiane w Twoich relingach z czarnych na srebrne. Czy moglbys napisac jak to zrobiles ? Wymieniales relingi, czy je polerowales... chromowalec... a moze czyms oklejales ? Widzialem kiedys fotostory z polerki, ale niestety bez opisu a bardzo by sie taki przydal, bo efekt byl super.
Cilek Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Widzialem kiedys fotostory z polerki, ale niestety bez opisu a bardzo by sie taki przydal, bo efekt byl super. Tak, tak ale ciekaw jestem jak z trwałością takiego rozwiązania - sądze że nawiosnę będzie koloru rudego.. Myślę że jedyne rozwiązanie to wymiana na oryginalną wersję chrom :!:
Pikuś Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Cilek, mniem, ze relingi sa aluminiowe wiec nie wiem ska ten rudy mialby sie wziasc. Mozna oddac do firmy zajmujacej sie polerowaniem.
Cilek Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 ok Pikuś ale mówiliśmy o polerowaniu na własną rękę a wydaje mi się, że jak nie rudy co bardzo słusznie zauważyłeś to na pewno szybko pory zajdą jakimś nalotem, zrobią się matowe i będzie d*pa, Co innego jeżeli zrobi to profesjonalna firma, efekt może być nad wyraz ciekawy (będzie wysoki połysk :!: )
Pikuś Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Cilek, samemu tez mozna to zrobic. Co do nalotu do co miesiac mala polerka pasta i po problemie. O jakich porach mowisz :?: Masz na mysli nierownosci :?: trzeba to tak wypolerowac, zeby nie bylo nie rownosci tylko lustro. Ludzie felgi poleruja i zyja. :razz:
Cilek Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Właśnie - co jakiś czas czeba poprawiać, wypolerowałem sobie ori końcówke wydechu i fakt wygląda świetnie ale co jakiś czas.. jednak czeba poprawiać, aa alu jeszcze nie polerowałem więc z braku doświadczenia przyznaje Ci rację
Rekomendowane odpowiedzi