Szewczenko7 Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 ładne buciki :mrgreen: ile za nie dales??
Piotr Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 A gdyby polakierowac bezbarwnym ? ... wtedy moze nie bylo by problemu z nalotem, tylko pewnie ten lakier by sie nie rzymal na polerce :roll: Chociaz kiedys milem w motorze troche polerowanego aluminium i nie bylo z tym problemu. A jak zdjac te relingi, trzeba zdjac podsufitke ? Znalazlem ten link: http://www.rezacze.pl/warsztat/relingi/relingi.html Przyznac sie kto to robil, bo o ile sie nie myle to sa tam ludzie z tego forum
Gość rob Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 pytałem się w zakładzie ile kosztowało by chromowanie, min. 800 zł, to lepiej już kupić ori
Dexter Opublikowano 29 Listopada 2006 Opublikowano 29 Listopada 2006 Fajnie wyglada na tych zimowych felgach :mrgreen: .Co do zakładania to trzeba ściągać podsufitke przynajmniej u mnie tak wygladało koszy używanych chromów ok 600zł wymiana 200 zl
Wojtek_A4 Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Opublikowano 29 Listopada 2006 Nie lubie prowizorek dlatego szukalem chrom relinów do skutku. Dalem za nie 800zl i za wymiane w ASO 150zl. Felgi bez opon 2 tys. Myśle , ze warte tego wygladu. Pozdrawiam
Gość Keżor Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 co do zimowych felg to nie mogłeś lepiej trafić :!: są najlepsze na świecie, są najpiękniesze i wogóle najcudowniejsze :!: :!: :D PS. ja mam takie na lato
hhacek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Felgi bez opon 2 tys. Myśle , ze warte tego wygladu jak dla mnie warte , sam sie zastanawiam nad takimi, ale na lato.
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2006 Felgi na lato zamowione. Za tydzień będą u mnie :twisted: Jak przyjdą sciagam te koleczka zimowe...za cieplo jest zeby się męczyć na 17
Cilek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 sciagam te koleczka zimowe...za cieplo jest zeby się męczyć na 17 Przyznam szczerze - zuch jesteś :!:
Rekomendowane odpowiedzi