jay-dee Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Audi A4 95 r. moja czarna ślicznotka
arabicus Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 kremowa skórka daje exlusywny klimat ... ogólnie autko bardzo zadbane...
Afek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Jak dla mnie wygląda idealnie. No może po za tym hakiem. Daj fotkę deski etc. :-)
jay-dee Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2008 hak jest zdejmowany i juz jest schowany gleboko w bagazniku. fotki wnetrza wrzuce za pare dni
freon Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 kremowa skórka daje exlusywny klimat ... ogólnie autko bardzo zadbane... Dokładnie tak samo sądzę. To klasyka i elegancja!
lewy_jelcz Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Witam! Mam pytanie- skąd masz takie ładne siedzenia ? Ile dałeś za nie i gdzie?
jay-dee Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 siedzenia sa oryginalne audi wsadzone przez fabryke i takie juz kupilem, a kosztowac to "troche" mnie to kosztowalo, ale mysle ze warto bylo. drugiej takiej jeszcze nie widzialem
michu93 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 ladna, a co masz tam na wyposazeniu???
topor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 co do siedzen to nie wiem czy wsadzone przez fabryke: bo boczki dzwiowe masz materialowe:) a ogolnie aytko sie prezentuje idealnie:)) pozdrooo
michu93 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 co do siedzen to nie wiem czy wsadzone przez fabryke: bo boczki dzwiowe masz materialowe:) a ogolnie aytko sie prezentuje idealnie:)) pozdrooo \dokladnie jak nie ty to ktos wczesniej wkladal te siedzenia
jay-dee Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2008 siedzenia maja od spodu przyszyta metke audi wiec mysle ze sa oryginelne, ale mozliwe ze poprzedni wlasciciel je wymienil. co do wyposarzenia to jedna z bogatszych wersji - climatronic - podgrzewane siedzenia - oczywiscie kremowa skóra - elektryka szyb i lusterek - elektryczny szyberdach - komputer pokładowy - abs, wspomaganie itp - centralny zamek, alarm - webasto - 16 calowe alufelgi - 2 poduszki - oryginalny wzmacniacz nokia po kupnie auto bylo na sportowym obnizonym zawieszeniu, co skonczylo sie oberwaniem zderzaka i teraz jest ori zawias
loco87 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 to sa napewno ori siedzenia audi. Ale zeby boczki drzwi byly w materiale... moze jakis nietypowy gosc to kupowal :| ale klima i szyber :> Autko z importu z wloch ?
jay-dee Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2008 boczki drzwi sa zrobione z takiego fajnego tworzywa, nie z materialu. a autko wczesniej po niemczech smigalo
michu93 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 siedzenia maja od spodu przyszyta metke audi wiec mysle ze sa oryginelne, ale mozliwe ze poprzedni wlasciciel je wymienil. co do wyposarzenia to jedna z bogatszych wersji - climatronic - podgrzewane siedzenia - oczywiscie kremowa skóra - elektryka szyb i lusterek - elektryczny szyberdach - komputer pokładowy - abs, wspomaganie itp - centralny zamek, alarm - webasto - 16 calowe alufelgi - 2 poduszki - oryginalny wzmacniacz nokia po kupnie auto bylo na sportowym obnizonym zawieszeniu, co skonczylo sie oberwaniem zderzaka i teraz jest ori zawias jeszcze tempomat z tego co widac
Pikolo Opublikowano 27 Czerwca 2008 Opublikowano 27 Czerwca 2008 co do siedzen to nie wiem czy wsadzone przez fabryke: bo boczki dzwiowe masz materialowe:) a ogolnie aytko sie prezentuje idealnie:)) pozdrooo Powinno to wyglądać tak:
Rekomendowane odpowiedzi