Pab_lo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam, Koledzy poradźcie czy te fele będą pasowały bez problemy do mojego auta i czy ma ktoś jakieś foty z tymi felgami w tym modelu. AUDI A4 A3 FELGI ALUMINIOWE Z OPONAMI 16 ZIMÓWKI (2847174929) - motoAllegro Z góry dzieki:wink:
Pab_lo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 właśnie się tego obawiam że będzie za bardzo wsunięte i czy dystans nie bedzie potrzebny. Seryjnie były et 42/45 jak się nie myle więc jeszcze 5mm tutaj jest więcej:kwasny:
kamilus Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 lepiej moze poszukaj czegos z mniejszym ET
Dev Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam,Koledzy poradźcie czy te fele będą pasowały bez problemy do mojego auta i czy ma ktoś jakieś foty z tymi felgami w tym modelu. AUDI A4 A3 FELGI ALUMINIOWE Z OPONAMI 16 ZIMÓWKI (2847174929) - motoAllegro Z góry dzieki:wink: żeby było ok musisz zapodac dystans 15 mm na przód i 18 mm na tył
Pab_lo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 Panowie to jak założę bez dystansów to będą o coś haczyły czy dystanse są potrzebne do wyglądu?
Pab_lo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 :facepalm: Kolego wyprowadź mnie z błędu jeśli źle napisałem bo możliwe że będe miał okazje kupić za okazyjną cene te felgi i dlatego zamieściłem tutaj to pytanie. Jeśli dystanse to pewnie i śruby bym musiał mieć dłuższe dlatego podpowiedzcie bo nie wiem czy opłacać się to będzie po podliczeniu wszystkiego a proście bedzie dodać kilka PLN jeszcze ki kupić coś z mniejszym ET.
cougarr2 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 bez dystansów nie wsadzisz bo będzie tarło. jak coś to pisz mam fajny komplet 16 z zimówką
Dev Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Twoje auto na tych felgach bedzie wygladac jak Polonez
Pab_lo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 Właśnie o coś takiego mi chodziło teraz wiem na czym stoje. Temat ich kupna odpuszczony:grin: ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- bez dystansów nie wsadzisz bo będzie tarło. jak coś to pisz mam fajny komplet 16 z zimówką ja to szukam raczej 16 tek na większym profilu ze względu na drogi jakimi zdarza mi się jeździć bo szkoda było by mi kupić większe które by lepiej wyglądały ale bym je pogiął w krótkim czasie albo przytrzasnął oponę na dziurach
Rekomendowane odpowiedzi