Maxito Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Witam, ostatnio zauważyłem że podczas wrzucania wstecznego dźwięk informujący o zbliżaniu sie do przeszkody jest strasznie cichy, wręcz go nie słychać. Wcześniej słychać go było jasno i wyraźnie. pytanie : czy można go jakoś podgłosić? jak tak, to jak ???? co może być przyczyną jego cichej pracy ??? gdzie go znaleść ??? ile takie "badziewie" kosztuje ????
scubi206 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 VW AUDI SKODA GŁOŚNIK PARKTRONIK PDC 8E0919279 (2853309330) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Maxito Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 dzięki ziomek a wiesz może w którym on jest miejscu ???
bojan167 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 dzięki ziomek a wiesz może w którym on jest miejscu ??? Znajduje się pod lewą tapicerką w bagażniku. Na fotce zaznaczony na niebiesko:decayed: Można zmienić głośność jak również-podobno-dźwięk sygnału alarmującego o zbliżaniu się do przeszkody(VCDS).
czreq Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 ostatnio mialem to samo bylo slabo slychac az w koncu padł wymiana szybka , w ASO nowy 74zl , musialem czekac 2 dni az sprowadza.
Maxito Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2012 dzięki ziomek a wiesz może w którym on jest miejscu ??? Znajduje się pod lewą tapicerką w bagażniku. Na fotce zaznaczony na niebiesko:decayed:http://img59.imageshack.us/img59/1082/pdccable1.jpg Można zmienić głośność jak również-podobno-dźwięk sygnału alarmującego o zbliżaniu się do przeszkody(VCDS). podziękował, znalazłem go po słuchu chyba mi pada bo tak sam z siebie by sie ściszył, może popytam na spocie czy ktoś może rzucić okiem na stan tego głośnika ---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ---------- ostatnio mialem to samo bylo slabo slychac az w koncu padł wymiana szybka , w ASO nowy 74zl , musialem czekac 2 dni az sprowadza. ale Ci całkowice padł czy się ściszył ????
czreq Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 napierw byl cicho , pozniej charczal az w koncu calkiem padl
Maxito Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 ja spróbije go wyciągnąć i podpiąć na sztywno, zobaczę czy będzie piszczał normalnie czy nie.
sikszak Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 panowie a gdzie w sedanie jest on zamontowany fabrycznie? Chcę założyć sobie teraz czujniki i chcę wiedzieć gdzie go zamontować. W weekend chcę montować mam juz wszystko tylko nie wiem gdzie go zamontować żeby było jak oryginale
sikszak Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ale w którym miejscu? gdzieś obok subwoofera? ma ktoś jaką fotkę?
Marcino87 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ale w którym miejscu? gdzieś obok subwoofera? ma ktoś jaką fotkę?z tyłu pod półką będziesz widział patrz na rozstaw dziur
Rekomendowane odpowiedzi