junior_tdi Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam Wszystkich! Właśnie pojawiła się informacja odnośnie terminu na VAGa w Nysie. 8-9 czerwca 2013 - standardowo - Ośrodek NOR nad jeziorem Nyskim Z biegiem czasu będę uzupełniał informacje, a tymczasem powoli możemy kompletować ekipę Proponuję opisywać wstępnie trasy dojazdu do Nysy, tak żeby spotkać się w trasie i wspólnie dotrzeć na miejsce LISTA: oborek AdekB5 czorny_07 Patryś michu93 furion JawoR36 majkel1993 marcin303 DudsA4 czarny damian81Z marianrydalski chopin H4mm3R Pucek Konrad.jpg WhyMe? Polko_V Mario22 Szlachcior endrike Mati_23 Raf_kk Frimuś Chuck Norris fantowski 20.12.2012 Proszę nie dzwonić do Nyskiego Ośrodka Rekreacji - brak wolnych miejsc w domkach . Na terenie NOR i w okolicy jest bardzo dużo domków prywatnych , na pewno będą miejsca , wujek google pomoże. 06.02.2013 W związku z dużą liczbą uczestników w roku ubiegłym,co przełożyło się na względy bezpieczeństwa tj dojazd służb porządkowych i ew ratowniczych , oraz ograniczoną liczbę miejsc parkingowych pogarszających komfort uczestników spotkania , ustalone zostało z właścicielem campingu iż maksymalna liczba pojazdów jaka może być w tegorocznej edycji Vag Nysa to 1300 (nie licząc pojazdów osób związanych z organizacją i potencjalnych sponsorów) . W związku z powyższym aby to uporządkować prosimy o wysłanie zgłoszeń osób chętnych do udziału w tegorocznym spotkaniu drogą elektroniczną na [email protected] Dane w zgłoszeniu winny zawierać nr rejestracyjny pojazdu , markę , nick oraz imię i nazwisko , zgłoszenia te będą tylko do wglądu dla organizatorów (przy bramie wjazdowej) w celu ich weryfikacji , nadmienić również pragniemy , iż naszym zamiarem nie jest żadna selekcja (decyduje kolejność zgłoszeń-tj do 1 czerwca 2013 roku) a poprawa bezpieczeństwa i komfort uczestników. Prosimy również osoby które zgłosiły akces uczestnictwa a z przyczyn losowych nie będą mogły wziąć udziału w imprezie o stosowną informacje na w/w email w celu dokooptowania ew osób z listy rezerwowej. Właściciel obiektu w tym roku podniósł dosyć sporo koszt wjazdu i będzie wynosił 40 zł za jeden samochód z kierowcą oraz namiot , plus dodatkowo 5 zł za każdą następną osobę w samochodzie , dodatkowa opłata za przyczepę campingową lub inną oraz za podłączenie energii elektrycznej wg cennika NOR Nysa " Informacja odnośnie wjazdu Wjazd od godz 9:00 do godz 22:00(bez taryfy ulgowej)po tych godzinach brama będzie zamykana i będzie przy niej ochrona Deklaracje wzorem poprzedniej edycji są do pobrania na stronie VII Zlot Miłośników Volkswagen Audi Group, 8-9 czerwca 2013 | VAG Nysa 2013 LISTA ZGŁOSZEŃ JUŻ ZAMKNIĘTA (również lista rezerwowa)
junior_tdi Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Smignalbym ale mam az 400km no ja 300 z hakiem
michu93 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja bym miał zamiar dotrzeć w tym roku
oborek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja będę napewno bo mam tylko 70km a impreza jest zacna:p
AdekB5 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 bede napewno z dzierżoniowa daleko nie mam ok 70km
junior_tdi Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Info odnośnie NYSY: Proszę nie dzwonić do Nyskiego Ośrodka Rekreacji - brak wolnych miejsc w domkach . Na terenie NOR i w okolicy jest bardzo dużo domków prywatnych , na pewno będą miejsca , wujek google pomoże
adrian998998 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jak Warszawka bedzie jechala to i ja sie zabieram ze swoja:P
czorny_07 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja będę leciał z okolic poznania, jak sie chce ktoś doczepić, to zapraszam, zawsze razie jechać w grupie:decayed:
kamilus Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 kurde mysle.. to tylko 180 kilosow zobaczymy jak z sesją pojdzie
czorny_07 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Pewno pojadę z Tobą czorny wez namiot
junior_tdi Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 moze i ja sie bym wybrał ja zapewne, tak jak w zeszłym roku, będę leciał najpierw do Łodzi, bo stamtąd startujemy ekipą
klysek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 moze i ja sie bym wybrał ja zapewne, tak jak w zeszłym roku, będę leciał najpierw do Łodzi, bo stamtąd startujemy ekipą
czorny_07 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 moze i ja sie bym wybrał ja zapewne, tak jak w zeszłym roku, będę leciał najpierw do Łodzi, bo stamtąd startujemy ekipą a jak dalej?
junior_tdi Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 moze i ja sie bym wybrał ja zapewne, tak jak w zeszłym roku, będę leciał najpierw do Łodzi, bo stamtąd startujemy ekipą a jak dalej? w zeszłym roku jechaliśmy: Łódź - Pabianice - Łask - Wieluń - Kluczbork - Opole i Nysa
Rekomendowane odpowiedzi