Chuck Norris Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Jestem w piątek jak pisałęm wcześniej z ekipą audi 80 także spikniemy sie na miejscu My i tak Goldik się będziemy chyba widzieć na czysczeniu wcześniej hehe .
czorny_07 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 ja proponowałbym spotkać się tuż przed nysą gdzieś, ustawić sie na ośrodku same b5tki i wtedy można zacząć balet, ze mna jedzie 2 kolesi goferami + jawor chyba, ze kogoś gdzieś spotkamy: leszno > rawicz > wrocław > nysa
WhyMe? Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Ja przez Opole lecę, tylko jeszcze nie wiem czy rano czy po południu w piątek
Chuck Norris Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 ja proponowałbym spotkać się tuż przed nysą gdzieś, ustawić sie na ośrodku same b5tki i wtedy można zacząć balet, ze mna jedzie 2 kolesi goferami + jawor chyba, ze kogoś gdzieś spotkamy: leszno > rawicz > wrocław > nysa Dobra to nie zabieram się z Wami we Wrocku, bo mam B6
H4mm3R Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 To można się zgadać jakoś, zawsze raźniej będzie. Tylko Jawor i Czorny jadą przez Wrocław? Zmontujmy jakąś dobrą ekipe, przynajmniej kilka aut Się coś zorganizuje Chopin chyba jest z Wrocka, to też by pewnie się zabrał z nami. za***iście tam będzie, naoglądam się filmików z Nysy na yt i spać nie mogie Na pewno fajnie ale nie za***iście, pamiętaj że to masówka, jest dość ciasno i czasem niektórym odbija palma...
czarny Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 szkoda że ja musiałem zrezygnować;( przesuneli zjazd i zaliczenia echhh
Chuck Norris Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 To można się zgadać jakoś, zawsze raźniej będzie. Tylko Jawor i Czorny jadą przez Wrocław? Zmontujmy jakąś dobrą ekipe, przynajmniej kilka aut Się coś zorganizuje Chopin chyba jest z Wrocka, to też by pewnie się zabrał z nami. za***iście tam będzie, naoglądam się filmików z Nysy na yt i spać nie mogie Na pewno fajnie ale nie za***iście, pamiętaj że to masówka, jest dość ciasno i czasem niektórym odbija palma... Podstawa to zatrzymać się w miarę normalnym miejscu gdzie ludzie wyglądają na przyzwoitych. W Bielawie widziałem niektórych zachowania to żenada, pić to trzeba umieć jednym słowem .
WhyMe? Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Dokładnie Marcin Rok temu jakiś pojeb do ziomka z kosą wyszedł
Damiandix Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Wrocław obecny! Dziś się dowiedziałem i dziś melduje swoją obecność ! Trzeba tylko parcha do ładu doprowadzić, by wstydu nie narobić
Chuck Norris Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Wrocław obecny! Dziś się dowiedziałem i dziś melduje swoją obecność ! Trzeba tylko parcha do ładu doprowadzić, by wstydu nie narobić Jaki tam wstyd, umyj auto i w droge
miro1983 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 A może wpadłby ktoś do nas? Zapowiada się ciekawie:) http://a4-klub.pl/imprezy-motoryzacyjne-108/impreza-db-drag-2013-zawody-caraudio-tuningshow-25-26-maja-nowa-ruda-271352/
junior_tdi Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 No to fajnie, szkoła nie pozwoli mi na przyjazd do Nysy :facepalm: KooRWA MAĆ
junior_tdi Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 Żartujesz chyba? siedzę właśnie w szkole i się dowiedziałem że mam 2 koła ósmego i 2 koła dziewiątego czerwca ....
WhyMe? Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Żartujesz chyba? siedzę właśnie w szkole i się dowiedziałem że mam 2 koła ósmego i 2 koła dziewiątego czerwca .... W łeb strzelić to za mało Też mam zjazd w szkole wtedy ale specjalnie wszystko zdaje przed nysą abym mógł jechać
junior_tdi Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 Żartujesz chyba? siedzę właśnie w szkole i się dowiedziałem że mam 2 koła ósmego i 2 koła dziewiątego czerwca .... W łeb strzelić to za mało Też mam zjazd w szkole wtedy ale specjalnie wszystko zdaje przed nysą abym mógł jechać ja ósmego nawet zjazdu nie mam ale nam koła doyebali
H4mm3R Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Żartujesz chyba? siedzę właśnie w szkole i się dowiedziałem że mam 2 koła ósmego i 2 koła dziewiątego czerwca .... W łeb strzelić to za mało Też mam zjazd w szkole wtedy ale specjalnie wszystko zdaje przed nysą abym mógł jechać ja ósmego nawet zjazdu nie mam ale nam koła doyebali Spoko, wypijemy Twoje zdrowie i opierdolimy kiełbachę z grila
Rekomendowane odpowiedzi