Chuck Norris Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 No panowie będzie grubaśnie Trzeba będzie się styknąć przed wjazdem i jakoś grupowo się rozbić Też już zaakceptowane mam , ale powydziwiali, żeby maile wysyłać . Już chce czerwiec, po tych maturach wszystkich i zostanie tylko 17 egzamin zawodowy .
WhyMe? Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja co prawda też mam zjazd w szkole w weekend kiedy nysa.. Ale piertole
Chuck Norris Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Mi się tam nie uśmiecha tego piertolić , bo te głupie kilka egzaminów decyduje o dalszej przyszłości, pojebany kraj
JawoR36 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Mi się tam nie uśmiecha tego piertolić , bo te głupie kilka egzaminów decyduje o dalszej przyszłości, pojebany kraj Pff.. Nysa Kierwa!
Chuck Norris Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Mi się tam nie uśmiecha tego piertolić , bo te głupie kilka egzaminów decyduje o dalszej przyszłości, pojebany kraj Pff.. Nysa Kierwa! Jadę, ale jakbym miał akurat na ten weekand egzamin to bym nie jechał .
czorny_07 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Mi się tam nie uśmiecha tego piertolić , bo te głupie kilka egzaminów decyduje o dalszej przyszłości, pojebany kraj Pff.. Nysa Kierwa! +100 :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:
WhyMe? Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Panowie ale w piątek rano się widzimy?
JawoR36 Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Panowie ale w piątek rano się widzimy? To co ja mam w nocy wyjechać?
WhyMe? Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Panowie ale w piątek rano się widzimy? To co ja mam w nocy wyjechać? No panowie mam załatwiony wjazd na 10:00 rano. Także dobrze by było już nawet wcześniej spotkać się na parkingu ośrodka Jawor wyjedziesz w nocy i przyjedziesz to się kimniesz aby być wstanie chlać później
JawoR36 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Panowie ale w piątek rano się widzimy? To co ja mam w nocy wyjechać? No panowie mam załatwiony wjazd na 10:00 rano. Także dobrze by było już nawet wcześniej spotkać się na parkingu ośrodka Jawor wyjedziesz w nocy i przyjedziesz to się kimniesz aby być wstanie chlać później No chyba, że tak.. Bo inaczej to podejrzewam, że po drinasie Whiskacza i do spania Grunt to dobra miejscówa Z dostępem do jeziorka, kibla i panienek
WhyMe? Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Panowie ale w piątek rano się widzimy? To co ja mam w nocy wyjechać? No panowie mam załatwiony wjazd na 10:00 rano. Także dobrze by było już nawet wcześniej spotkać się na parkingu ośrodka Jawor wyjedziesz w nocy i przyjedziesz to się kimniesz aby być wstanie chlać później No chyba, że tak.. Bo inaczej to podejrzewam, że po drinasie Whiskacza i do spania Grunt to dobra miejscówa Z dostępem do jeziorka, kibla i panienek Do jeziorka to i tak musisz po schodkach zapiertalać Ale ogarniemy coś dlatego się trzeba rano spotkać i na orlenie wypić już litra za bezpieczny weekend
JawoR36 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Panowie ale w piątek rano się widzimy? To co ja mam w nocy wyjechać? No panowie mam załatwiony wjazd na 10:00 rano. Także dobrze by było już nawet wcześniej spotkać się na parkingu ośrodka Jawor wyjedziesz w nocy i przyjedziesz to się kimniesz aby być wstanie chlać później No chyba, że tak.. Bo inaczej to podejrzewam, że po drinasie Whiskacza i do spania Grunt to dobra miejscówa Z dostępem do jeziorka, kibla i panienek Do jeziorka to i tak musisz po schodkach zapiertalać Ale ogarniemy coś dlatego się trzeba rano spotkać i na orlenie wypić już litra za bezpieczny weekend To co, na waleta?
WhyMe? Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Panowie ale w piątek rano się widzimy? To co ja mam w nocy wyjechać? No panowie mam załatwiony wjazd na 10:00 rano. Także dobrze by było już nawet wcześniej spotkać się na parkingu ośrodka Jawor wyjedziesz w nocy i przyjedziesz to się kimniesz aby być wstanie chlać później No chyba, że tak.. Bo inaczej to podejrzewam, że po drinasie Whiskacza i do spania Grunt to dobra miejscówa Z dostępem do jeziorka, kibla i panienek Do jeziorka to i tak musisz po schodkach zapiertalać Ale ogarniemy coś dlatego się trzeba rano spotkać i na orlenie wypić już litra za bezpieczny weekend To co, na waleta? Junior pierwszy skacze
JawoR36 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Panowie ale w piątek rano się widzimy? To co ja mam w nocy wyjechać? No panowie mam załatwiony wjazd na 10:00 rano. Także dobrze by było już nawet wcześniej spotkać się na parkingu ośrodka Jawor wyjedziesz w nocy i przyjedziesz to się kimniesz aby być wstanie chlać później No chyba, że tak.. Bo inaczej to podejrzewam, że po drinasie Whiskacza i do spania Grunt to dobra miejscówa Z dostępem do jeziorka, kibla i panienek Do jeziorka to i tak musisz po schodkach zapiertalać Ale ogarniemy coś dlatego się trzeba rano spotkać i na orlenie wypić już litra za bezpieczny weekend To co, na waleta? Junior pierwszy skacze Ja chciałem pierwszy.. :polew:
Kuna Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja mam właśnie plan na studiach i co mam wolne
czorny_07 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Panowie ale w piątek rano się widzimy? To co ja mam w nocy wyjechać? No panowie mam załatwiony wjazd na 10:00 rano. Także dobrze by było już nawet wcześniej spotkać się na parkingu ośrodka Jawor wyjedziesz w nocy i przyjedziesz to się kimniesz aby być wstanie chlać później No chyba, że tak.. Bo inaczej to podejrzewam, że po drinasie Whiskacza i do spania Grunt to dobra miejscówa Z dostępem do jeziorka, kibla i panienek Do jeziorka to i tak musisz po schodkach zapiertalać Ale ogarniemy coś dlatego się trzeba rano spotkać i na orlenie wypić już litra za bezpieczny weekend To co, na waleta? Junior pierwszy skacze Ja chciałem pierwszy.. :polew: wyjezdzamy rano, ze mna pojedzie jeszcze gość golfem IV
WhyMe? Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 No i o to chodzi panowie Ja będę na pewno około 9:00 w Nysie
junior_tdi Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Opublikowano 16 Lutego 2013 ja będę na wieczór w piątek i na waleta nie skaczę pierwszy !
WhyMe? Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 ja będę na wieczór w piątek i na waleta nie skaczę pierwszy ! Dlaczego wieczorem?
junior_tdi Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Opublikowano 16 Lutego 2013 ja będę na wieczór w piątek i na waleta nie skaczę pierwszy ! Dlaczego wieczorem? no musiałbym w czwartek wyjechać mam 300 klocków do Nysy i na piątek urlop biorę
Rekomendowane odpowiedzi