biggman Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Marcin poczekaj bo jak nie przyjdzie to
MARCIN607 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Marcin poczekaj bo jak nie przyjdzie to
Artur82 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 jak mi dojdzie ten od Esy to będziemy gadać jak będę miał jeszcze jakiś zderzak od eSki to dam Ci znać, chyba że to będzie sedan to dla Artura idzie nie to żebym Ci Karol zle zyczył ale wole zeby byl do sedana
biggman Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 jest na bank do Avanta, bardziej się boje czy przyjdzie, bo te S-ki jak wiem z doświadczenia giną w niewyjaśnionych sytuacjach
Artur82 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 jest na bank do Avanta, bardziej się boje czy przyjdzie, bo te S-ki jak wiem z doświadczenia giną w niewyjaśnionych sytuacjach no niestety...bedziesz dalej jeszcze szukał
biggman Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 jak będę miał jeszcze jakiś to Artur jesteś pierwszy w kolejce
wladi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Co Wy pier**li....cie po uj komuś drugi boczek od kierowcy z przyciskami usa???????? weźcie się ogarnijcie niedługo będziecie rezać specjalnie kierownice z drugiej strony :polew::polew:
biggman Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 co Ty tam wiesz o zabijaniu a tak serio to chciałem boczki w skórce, a że trafiły się w idealnym stanie, do tego wersja USA to czemu nie no i to nie jest boczek kierowcy tylko normalny pasażera z dodatkowymi przyciskami w klamce. Klamka anglika kierowcy wygląda całkowicie inaczej
wladi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 No właśnie wiem że to pasażera ale dla mnie żallllll:decayed::decayed:
biggman Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) aj tam marudzisz przekaż temu pijakowi Marcinowi że jak wróci to tu też lekko miał nie będzie Edytowane 5 Stycznia 2016 przez biggman
wladi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jak ta menda śpi zamiast pić z nami wódeczkę
tomi790 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jak ta menda śpi zamiast pić z nami wódeczkę daj mu wódki to się obudzi
wladi Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jakoś nie chce chyba yebnął gwoździa:polew::polew:
biggman Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) No i jest tył z S4 pod PDC Edytowane 5 Stycznia 2016 przez biggman
biggman Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 dzięki nie, przód zostaje S-line tak jak jest, bardziej mi się podoba
Rekomendowane odpowiedzi