Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Czarnula biggmana - projekt full opcja [webasto, LED]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze będzie coś fajnego do środka w tym roku :wink: i cały czas mnie korcą jakieś fotele w skórze i elektryce :decayed:

Opublikowano
Jeszcze będzie coś fajnego do środka w tym roku :wink: i cały czas mnie korcą jakieś fotele w skórze i elektryce :decayed:

skórkowe fotele sobie odpuść albo pogadaj z Doniem, że to aż taka rewelacja nie jest, co innego pełna elektryka :naughty:

Opublikowano
  • Autor

w zime zimne, w lato gorące, wiem wiem, ale ten wygląd :slina: jeszcze pomyśle, na razie jest na czym siedzieć :grin:

Opublikowano

skórkowe fotele sobie odpuść albo pogadaj z Doniem, że to aż taka rewelacja nie jest, co innego pełna elektryka :naughty:

Pitolicie :) jak sie ma solara jest elegancko ;)

Sent from my телефон

Opublikowano

A ja wiem gdzie takie w pelnej elektryce b6 skora leza:decayed:

Opublikowano

Pitolicie :) jak sie ma solara jest elegancko ;)

Sent from my телефон

A jak się nima to d*pa :decayed:

Opublikowano
Pytałem , bo miałem 4000 i też zmieniłem na 6000 K .

Ja mam takie Żarówki LED Osram W5W LEDRIVING 6000K Postojówka (3516064901) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. .

około roku i nic się nie dzieje :thumbup1:

a macie foto jak świecą 4000 ?

Opublikowano

jutro mogę zrobić foto jak świecą bo ostatnio kupiłem 4000k osrama (bezbłędne) :decayed:

---------- Post dopisany 09-10-2013 at 18:08 ---------- Poprzedni post napisany 08-10-2013 at 19:06 ----------

tak wygląda na ledach 4000K - jakość zdjęć nie poraża bo robione fonem i w rzeczywistości świecą bardziej na biało niż na żółto :decayed:

pierwsza fota z lampą, druga bez

13100016.jpg

13100017.jpg

Opublikowano

Jaki model tych Osramów?

Opublikowano
Jaki model tych Osramów?

w poście #368 masz link do tych żarówek :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Uff to był znowu pracowity weekend :decayed:

Na pierwszy ogień wpadły sprężyny S-line 1BV, oraz twardszy stabilizator przedni. Jest twardziej i niżej ale jeszcze mi mało :doh: Zdjęć nie mam ale coś się powoli zrobi.

Wydech dostał końcówki Ulter 90mm, kapkę za mocno wystają, ale docelowo będzie pewnie zderzak od S4 więc wtedy będzie idealnie :kox:

Przy okazji zmiany zawieszenia zamontowałem czujniki pod poziomowanie, była ostra walka ze śrubami.

xsap.jpg

Następnego dnia w sobotę rezanko u Marcino87, ogarnięty został PDC przód i tył :slina::banan:

Progi od nadmiaru dokładanych wiązek powiedziały dość :decayed: i trzeba było zrobić porządek w instalacji, a więc położone zostały pod wykładziną w kanałach jak ori.

Do tego wpadł nowy zbiorniczek płynu pod spryski reflektorów, wszystko zostało podłączone, oraz dodatkowo uruchomiliśmy czujnik płynu spryskiwaczy :kox:

gzt4.jpg

przycisk od S też już świeci :wink:

8oik.jpg

uya1.jpg

Przed zimą zostanie podłączenie samopoziomu, większość kabli już położona, czujniki zamontowane :decayed: i przyklejenie w końcu lotki S-line która już się zakurzyła.

Powoli zaczyna brakować pomysłów co by tu jeszcze dołożyć :decayed:

Marcinku jeszcze raz dzięki za mega robotę :drinks:

Edytowane przez biggman

Opublikowano

ostra jazda Karolu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

W S4 i RS4 można zmieniać nim dzwięk wydechu, u mnie to tylko dekoracja narazie :wink:

Opublikowano

rezanko pierwsza klasa :kox:

jak juz robic to wlasnie tak jak ori bo nie lubie bajzlu w kablach nawet jak ich nie widac :wink:

Opublikowano

S znaczy szybciej :whistling: w tym przypadku Karol dostaje speeda z modami :decayed:

a tak poza tym to pogoda Wam dopisała :thumbup1:

Opublikowano

Karolek zapierda...sz ostro, pięknie że aż pała mięknie:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano
Karolek zapierda...sz ostro, pięknie że aż pała mięknie:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

i nie tylko pała :polew: tak trzymać :wink:

Opublikowano
  • Autor

Staram się żeby wszędzie było jak ori, a pogoda faktycznie dopisała, trzeba się uwijać przed zimą :wink: