maciek711 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Właśnie dostałem w prezencie Audi Chorus o numerze AUZ2Z3F342254 niestety po podłączeniu trzeba wpisać kod które go nie posiadamy . Radio kupione w Niemczech Czy ktoś na forum może pomóc
xbladyx Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 jak nie masz oryginalnego kodu nic nie zdziałasz sam, muszisz podjechać do macherów co rozkodowywuja radia ceny od 50 zł w górę
Homer Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 poszukaj na forach, na pewno ktoś Ci zrobi ten kod za wirtualne piwko
xbladyx Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 bez radia w "recę" raczej nikt nic nie zrobi nr radia nie wystarcza
antonio Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 ja proponuję podjechać do Grobla do ASO i zagadać z gościem z serwisu. Podasz diengi mu na flaszeczkę i numer radia a on wygrzebie Ci z elsy kod do radia
darko Opublikowano 24 Grudnia 2012 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Kolego niedawno gdzieś przez google znalazłem forum, na którym gościu podawał kod do radia na podstawie nr.radia nie pamiętam co to było''kody radia,rozkodowanie radia''coś w tym stylu. Poszukaj a na pewno znajdziesz.
Homer Opublikowano 25 Grudnia 2012 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Dokładnie jak pisze kolega wyżej, zrób zdjecie naklejki którą masz na radiu i na podstawie tych numerków jakis spec Ci to zrobi. Sam tak robiłem z radiem BECKER i gość zrobił bez problemów. Niestety nie pamietam tego forum
ks Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Kolego niedawno gdzieś przez google znalazłem forum, na którym gościu podawał kod do radia na podstawie nr.radia nie pamiętam co to było''kody radia,rozkodowanie radia''coś w tym stylu.Poszukaj a na pewno znajdziesz. Są kalkulatory do niektórych typów np. Opla czy Forda ale do Audi i VW niestety nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi