robertjudi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 ładna opcja, ja to musze swoją doposażać, Tobie wystarczy gwint i koło:jerk: Dla maniaka rarytasów motoryzacyjnych zawszę znajdzie się opcja do modzenia Właśnie temat koła to u mnie temat masakryczny za cholerę nie wiem co tam wsadzić ;/ Jakieś propozycje ?
kudalty66 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 super auto, szczególnie fotele, brakuje tylko programu w silniku, BOSE i większych hamulców, szkoda też że zegar w liczniku analogowy, zapraszam do mnie,. jakbys grzebał więcej w silniku wymień odmę na nowy typ, tak profilaktycznie:decayed:
robertjudi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Program na wiosnę zmierzam zrobić.Heble są prawie nowe więc jak na razie nie będę zmieniał są inne priorytety.
kozak_patryk Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 po prostu masakra śliczna jest .. brakuje tylko stylu elektr.szyb
robertjudi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dziś małe SPA będzie Tzn. Mycie+ czyszczenie środka.Wosk ładnie trzyma jak na tę pore roku PS. Zbroję się na sezon jakie koło by tu pasowało ?
kudalty66 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dziś małe SPA będzie Tzn. Mycie+ czyszczenie środka.Wosk ładnie trzyma jak na tę pore roku PS. Zbroję się na sezon jakie koło by tu pasowało ? jest temat o felach, tam sporo pomysłów, ja mam RS6 17'', ale zawsze chciałem mieć Oz te z cienkimi szprychami,.
JONNYxPL Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 fajna sztuka:) jakiej plany w modzenie?
robertjudi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 fajna sztuka:) jakiej plany w modzenie? Dzięki.Są dwie opcje: -felgi 3tlg,nisko i szeroko lub: -zwykle ori felgi (np flaty,avus)+ ewentualnie lekka gleba ,ale na pewno nie bd zderzaków itd. z s4/rs4 Wszystko zależy od tego ile km bd robił tym autem na wiosnę ,bo być może bd trasy Polska-Niemcy 1-2 w miesiącu.
elpiotrek Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 bardzo ładny srodek, mi osobiscie srebrny nie pasi, ale dostanie polerke i bedzie ładnie.
robertjudi Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Opublikowano 25 Lipca 2013 Dawno mnie tu nie było ,a to z racji braku czasu teraz mam urlop i napiszę co się zmieniło ( a nie wiele) gdyż trzaskam autem trasy do Niemiec co 2 tydzień ,więc narazie latam serią i dbam tylko o mechanikę: -wymiana oleju na motul 5w40+ all filtry man -nowa odma -nowa pompka centralki -nowa pompka sprzęgła -nowe łożyska tył -znaczek na klapie -radio concert plus -na dniach nowe przeguby+ wycięcie kata (może) -czeka mnie też wymiana szyby czołowej ,bo pekła Także tylko mechanika
slavko87 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 jakiej firmy przeguby kupiles i ile siana za 2?
robertjudi Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Opublikowano 25 Lipca 2013 Spidan. ok 400zł za komplet bo kumpel załatwia graty
kudalty66 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 dlaczego nie LOBRO??? podobna kasa???
robertjudi Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Opublikowano 18 Maja 2015 dlaczego nie LOBRO??? podobna kasa??? Spidan i lobro to praktycznie to samo.Niektórzy narzekają na lobro niektórzy na spidana ,a to miałem od ręki Małe spy foto jutro update: Wpadł gwint i flaty:
misiek95 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 dotykają Ci fotele do podłokietnika z przodu?
robertjudi Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Opublikowano 18 Maja 2015 dotykają Ci fotele do podłokietnika z przodu? Jest minimalny luz ,ale i tak na wybojach trzeszczy nieraz.
Rekomendowane odpowiedzi