Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 na forum kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lagadula Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam. Jestem w trakcie sprzedaży BMW E46 330d. Ponieważ mój serdeczny kolega posiada 2005 A6 3.0 tdi quattro, skierowałem mój wzrok również na grupe VAG Ktyteria to: nie diesel, avant, quattro. Na oku mam dwa skrajne samochody A4 B6 1.8t avant s-line ( FWD niestety) i S4 B6 avant. O tyle o ile znam silnik 1.8t , tak nic nie mogę powiedzieć o 4.2 v8 . Zarejestrowałem się zatem aby dowiedzieć się czegoś o tym aucie i silniku. Pozdrawiam, Jakub P.S. Wow, jaki macie ornung na forum !! Lepiej jak u nas. Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witaj na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 kolego na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavek11 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Pozdrawiam wszystkich Za pare dni po 2-letniej abstynencji (Audi 80) będe posiadaczem A4 B5 avant I muszę sobie troche poczytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 kolego na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrZeMiAn Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grygi1989 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 WItam! Nazywam sie Grzesiek i jestem nowym posiadaczem audi a4 1.9tdi, 66kw, 96r i jestem z okolic Lubina. Zapisałem sie na to forum bo wiem ze moge sie sporo tutaj dowiedziec a właśnie zaczynam miec małe problemy z autem i mam nadzieje ze da sie to szybko rozwiązac hehe Jeszcze raz Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookazz_audi Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam wszystkich, Od niedawna jestem posiadaczem cudownego samochodu marki AUDI jak wy wszyscy . Cieszę się że posiadając to autko mogę dołączyć do zacnego grona użytkowników tego forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi