Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim ! :)

W sumie na forum jako gość zaglądam od jakiegoś czasu ale tak polubiłem moje A4, że trzeba się wreszcie zarejestrować i przestać być incognito:)

Przygodę z forum zaczynam od rejestracji, zakupu kalendarza u Hugo i podziękowań Forumowiczom za to jakie Audi kupiłem a szukałem dłuuugo, jaki olej do niego leje, jakie zamontowałem świece oraz jaki olej wleje do skrzyni i mostu :)

A pod spodem pierwsze foto jakie przypadło mi zrobić w dniu zakupu :)

Pod blachą A4 kombi 2002r siedzi słupek 1.8T AVJ 150KM ze skrzynią 5-manual i napędem quattro.

Bywam głównie w Warszawie i trochę w Siedlcach.

Do zobaczenia na zimowym zlocie :)

25627598_1562082767245225_453489837_n.jpg

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Siemka. Gratuluję zakupu :thumbup1::a4fan:

Opublikowano

Cześć,

Serdecznie witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B8 2015 rok w Dieslu. Fajna fura tylko dużo elektroniki :-)

Opublikowano

Cześć wszystkim. Jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b6 AVF S-line Exterieur. Auto idealne do modzenia. Pozdrawiam

slajn.jpg

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie :D Jestem nowym posiadaczem b6 3.0 ASN quattro wkrótce dodam kilka fotek :) 

Opublikowano

Hej, jestem tutaj nowy. Tydzien temu kupiłem swoje pierwsze Audi. Silnik jaki siedzi w środku to 1.8t 150KM z napędem quattro. 

Przesiadka z Hondy Civic, powiem jedno. Już nigdy nie wsiądę do auta z napędem na jedną ośkę :D. 

Jestem z Głogowa (dolnośląskie) a mieszkam aktualnie w Zielonej Górze (lubuskie)

Poniżej przedstawiam zdjęcie mojego nowego auta :)

25829595_1530638376971975_975659703_o.png

Opublikowano

Siema.

Spoiler

Rozbiłem Audi z 2008r i potrzebuje pomocy gdzie go naprawić, jestem z Lubelskiego dokladniej z Lublina i mam dylemat bo nie wiem gdzie naprawic moje auto, szukalem cos w internecie kto tak bardziej sie zna na audi bo chce zeby wszystkie czesci byly dobrze spasowane. znalazlem jakies firmy w krakowie i wroclawie co sie orientują na tym. Moze znacie jakieś bliżej położone firmy ?

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Witam wszystkich i dziękuje za przygarniecie do grupy. Pozdrawiam 

Opublikowano

Czołem koledzy, mam na imię Damian. Niedawno zakupiłem pierwszego sedana, diesla, pierwsze Audi w rodzinie :)  Jestem mega zadowolony ale brakuje mi paru udogodnień. Dodam że samochód jak i ja sam znajduję się w Anglii.

Pozdrawiam serdecznie :)

25105543_1521445297939481_568567001_n.jpg

Opublikowano

Witam, od 2 tygodni jestem posiadaczem Audi a4, b7 1.8t quattro 163km. Cieszę się że mogę dołączyć do rodziny pasjonatów Audi. POZDRAWIAM!!!

image.jpeg

Opublikowano

*Proszę uzupełnić profil.

Edytowane przez StasiekA4

Opublikowano

Witam. Dziękuję za przyjęcie do klubu. Aktualnie posiadam Audi A6 C7 i przymierzam się do zmiany na wymarzony model s-line Audi A4 B9.

Pozdrawiam Konrad

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

WITAM PANOWIE

Spoiler

OSTATNIO CHCIALEM W MOJEJ AUDI ZMIENIC KIEROWNICE NA NOWSZY MODEL MAM FURE Z 2001 ROKU KIEROWNICA CZTERORAMIENNA BEZ STEROWANIA UDALO MI SIE DOSTAC OKAZYJNIE NOWSZA TROJRAMIENNA POJAWIL SIE NIESTSTY PROBLEM BO U MNIE PODUSZKA POSIADA JEDNA KOSTKE DO PODUSZKI NOWSZA DWIE CZY ISTNIEJE MOZLIWOSC PRZEROBIENIA TEGO  POMOZCIE BO SZUKAJAC NIE UDALO MI SIE ZNALESC KIERY NOWSZEJ NA JEDNA KOSTKE W PODUSZCE A MOJA NIESTETY JEST JUZ W TRAGICZNYM STANIE

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Przepraszam najmocniej pierwszy raz pisze na tym forum .Mam nadzieje ze nie stworzylo to niepotrzebnych problemow  Wiec witam was wszystkich panowie

Opublikowano

"pozwól się przedstawię - jestem Arek"

Cześć Panowie!

Po dokładnie pół roku zostałem szczęśliwym posiadaczem a4 b6 1.8t quattro BEX - 2004r

Jestem z Olsztyna także mile widziane ustawki :)

Pozdrawiam i Wesołych Świąt!

IMG-20171021-WA0000.jpg

Opublikowano

Witam,

Moje imię Marek jestem z Katowic i zostałem dumnym posiadaczem Audi A4 B6 w wersji Avant z silniczkiem 1.8T 163KM o słodkiej nazwie BFB <3 . Samochód jest z 2002 roku i ma 200 000 km przebiegu .Sprowadzone z Niemiec . Posiada pakiet Chrome . 

Wyposażenie :

-4x Elektryczne szyby 

-ABS

-ESP

-Wspomaganie kierownicy

-Manualna skrzynia 5-biegowa

-Tapicerka z materiału Phoenix

-Kolor Grafitowy

Ogólnie uważam że udany zakup i jestem bardzo zadowolony z silnika który w nim siedzi bardzo rozwojowy i podatny na modyfikacje :D .

Moje plany na przyszłość :

-Zamontowanie Gazu

-Program na 250 kucy

-Gwint

-jakieś fajne koło z rantem 18 lub 19 cali 

-Przyciemnienie szyb

-Przyciemnienie tylnych lamp

-zamontowanie przyciemnionych lamp przednich

-Konserwacja podwozia

-Wycięcie środkowego tłumika

-Wmontowanie 2 tylnych przelotowych tłumików

-Blowoff 

-Regeneracja Turbo

-Wymiana drobnych rzeczy w środku auta głównie przełączniki guziki 

Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum ! Liczę na jakieś spotkanie i porady odnośnie samochodu !

Opublikowano

Witam

Cześć wszystkich forumiczom. 

Obecnie posiadam audi a4 b6 1.9tdi 130KM czarna avant

Pozdrawiam

Adam

Opublikowano

witam

Opublikowano

Witaj!

mn0mqa.jpg

Opublikowano

Moje imię Andrzej, jestem z Częstochowy  od roku jestem właścicielem

Audi a6 c5

3.0 asn  

Quattro tiptronic 

pozdrawiam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.