Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

..to już zdaje się na zasilaniu  common rail ,więc uważaj na jakość lanego paliwa...nie mniej " Dobra maszyna " 

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam. Mam na imię Kuba, jestem z Jaworzna (śląskie) i posiadam Audi A4 b5 1.6 adp.  ☺

Opublikowano

Bartek z Warszawy, jestem użytkownikiem a4b6. Z zawodu mechanik samochodów ciężarowych. Dbam aby nie zatrzymywały ich awarie, tak samo samo staram się dbać i o własny wóz. Dlatego także, liczę na waszą pomoc, w trudnych sytuacjach ?. Pozdrawiam Ciało.

Opublikowano

Jestem nowy

Spoiler

więc wybaczcie jak już to było ale czy spryskiwacze mgiełkowe z Audi A4B9 (8W0955987A) podejdą do Audi A4B7 używając do tego adapterów (8E0 955 431 )

Chcę zmienić ze zwykłych na mgiełkowe bo lepiej rozpylają po szybie i oszczędnąść na płynie do spryskiwaczy i wycieraczki nie lecą po suchej szybie na początku.

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Witam wszystkich ;)

Opublikowano

Cześć, jestem Daniel a moje audi to a4 b5 afn quattro z 1998 roku :)

Opublikowano
Spoiler

Mam pytanie?? Od jakiegoś czasu mam poblem tego typu że silnik jak przełącze na gaz zaczyna nierówno pawować i zaczyna migać chek a na benzynie nic takiego sie nie dzieje. Podłączałem komputer i wyszłedł błąd sondy lambda pierwszej (nieprawidłowe grzanie)o ile dobrze pamiętam to kod błedu to p0135,a napięcie na tej sondzie wynosi około 2V. I pytanie czy to napewno może być sonda skoro na benzynie pacuje dobrze??

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. Proszę uzupełnić profil.

Opublikowano

Witam. Mam na imię Dawid, zajmuję się tuningiem od kilku dobrych lat, A4B5 posiadam od pół roku. Pozdrawiam serdecznie. 

Opublikowano

Witam jestem Dawid z Wielbarka w woj. Warmińsko-mazurskie. Pracuje jako monter rusztowań w Belgii, posiadam audi a4 b7 3.2 fsi quattro z 2005r. Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam 

Opublikowano

Witam

Spoiler

zmieniał może ktoś żarówki do jazdy dziennej a4b7 ,jaki koszt?

Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. Proszę uzupełnić profil.

Opublikowano

Witam wszystkich

Opublikowano

Pozdrawia Grzegorz

Opublikowano

Tytułem wstępu chciałem powitać brać spod znaku :audi:

Jestem stałym bywalcem tego forum ale jakoś teraz przyszło na zarejestrowanie się.

Opublikowano

Witam:hi:

Na co dzień jeżdżę moim audi a4 b6 po drogach woj. lubelskiego. Jeśli chodzi o szczegóły auta to: 1,8T (BFB) Avant z 2004r ze skrzynią multitronic. Mam nadzieję, że wspólnie rozwiążemy na tym forum wszystkie problemy trapiące posiadaczy a4 i nie tylko.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich pasjonatów tej marki ?

Opublikowano

Witam Was! Mój wybór to b6 z silnikiem 2.0b 130 km. Mam nadzieję, że jutro będę miał chłodną głowę ;]

Opublikowano

odpuść 2.0 130

Było wiele razy opisane o tym pożeraczu olejowym

Opublikowano

Witam Wszystkich 

Opublikowano

Dzień dobry a raczej dobry wieczór wszystkim bo już późna pora.

Przygodę z Audi zacząłem kilka lat temu od modelu A6 B5 97r. Teraz, co prawda już rok remu nabyłem A4 B7 od kolegi z forum kedo666 i dzięki niemu zacząłem również śledzić forum Audi A4 Klub Polska ; )

Także witam się z wami wszystkimi ; )

Opublikowano

Do wyboru mam jeszcze 1.6b 102 km - Porównywalny stan i cena...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.