Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Spoiler

ile zaplace za wklad lusterka  do b7 fotochromatyczne 

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.Proszę uzupełnić profil.

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

juhu ;]

Opublikowano

dziękuje serdecznie. Mam nadzieje że uda mi się trochę pomóc społeczności audi :) pozdrawiam

Opublikowano

Witam , jestem Norbert , pochodze z Końskich (woj. Świętokrzyskie) . Od prawie roku posiadam audi a4 b7 avant + 1.8T 163km. Liczę na wasza pomoc w razie problemów i oczywiscie na okazje , abym mogl sie odwdzięczyć za tą pomoc :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, nazywam się Daniel i pochodzę z miejscowości Skoczów (woj. Śląskie) mam nadzieje ze mogę  liczyć na Waszą pomoc w razie jakiś pytań. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników :) Jestem nowym posiadaczem Audi A4 1.8 Quattro i jak narazie jestem z niego super zadowolona.

Spoiler

Jednakże mam mały problem. Autko było sprowadzone ze Szwajcarii w 2016 roku przez jedną firmę a druga czyli komis kupił go do siebie no i ja kupiłam z komisu teraz w 2018 roku. Wszystko było ok ale przy rejestracji samochodu okazało że oclony został na 2001 rok a ja w papierach mam 2002 rok. No i mam problem. Oczywiście sprzedawca i firma która sprowadziła auto załatwiają problem. Dlatego mam pytanie czy ktoś jest wstanie sprawdzić vin i powiedzieć mi jaki jest prawdziwy rok produkcji bo niby 10 cyfra vin jest 2 i świadczyło niby ze 2002 rok ale czy to rok produkcji czy modelowy? Vin WAUZZZ8E92A161605 Proszę o pomoc z góry dziękuję 

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Witam Serdecznie 

Od poprzedniego roku jestem posiadaczem audi a4 b5 2.6 Quattro 1997 rok.  

Jest to moja pierwsza przygoda z audi z napędem na 4 koła.  aktualnie posiadam a4 b5 i jeszcze mojego drugiego rodzinka którym jedt audi 80 b4 ostatni wypust.  Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć :)

Opublikowano

Siemanko po długim czasie, to może się jakoś zgadamy na mieście.

Opublikowano
W dniu 1.07.2017 o 14:13, bartek1182 napisał:

Siemano! Ja też z Pruszcza. ;)

Siemanko po długim czasie, to może się jakoś zgadamy na mieście.

Opublikowano

Me imię Piotr,zamieszkuję okolice Obornik Śląskich,autko Audi a4 b6 avant 2004 1,8t,zrobiłem drinka i wnoszę toast za  wasze zdrowie !! ,pozdrawiam wszystkich klubowiczów

Opublikowano

Siemka , jestem Mateusz  z Olsztyna ;) 

mam nadzieje ze uzyskam dużo dobrych info i będę mógł komus również pomoc ;) pozdrawiam 

Opublikowano

Sylwester, intensywnie poszukuję wymarzonej A4 b6 avant z motorem 1.9 TDI, mam nadzieję, że czytając to forum wiele się nauczę, co pomoże mi w znalezieniu zdrowej sztuki.

Opublikowano

Witam wszystkch wielbicieli Audi A4  , chciałe się przywitać ponieaż jestem tu nowy i od niedawna szczęsliwym posiadaczem Audi z 2002 roku z silnikiem 1.8 turbo 150 km. 

Czytałem posty i muszę przyznać że są tu poruszane bardzo interesujące tematy.  

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wszystkim bezawaryjnej jazdy:) 

Opublikowano

Witam Was :) chciałem się przywitać ponieważ, planuję zostać nowym posiadaczem Audi A4 B8.  

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wszystkim dobrego dnia ;)  

Opublikowano

Na wstępie wypada się przywitać a więc Witam Wszystkich . Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Wszystkich z tej strony Maciej  .Mieszkam aktualnie  w UK i posiadam swoje pierwsze audi w zyciu zawsze byly Hondy ale jestem super zadowolony .

Moje autko to A4b7  2.0TDI  aktualnie dysponuje moca 180 hp 400 Nm

Opublikowano

Miejscowość  - Złotów (k/ Piły)

Województwo - Wielkopolskie

Witam ponownie drogich klubowiczów! Mam na imię Bartosz, na co dzień pracuję jako mechanik maszyn leśnych. Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem A4  B6 Cabrio 1.8t.

Pozdrawiam ! :)

Opublikowano

Witam wszystkich.

Wlaśnie zostałam mamą mojego nowego dziecka:)

Nabyłam A4 2.0T Quattro 2011 z 150 tyś km. w wersji Premium Plus Sedan AWD.

Byłam nastawiona na zakup nowego auta ale mój syn namówił mnie na używany model AUdi A4.

Po pierwszym odpaleniu autka ...zakochałam się...jazda próbna była wyśmienita a ja już czekałam kiedy będzie u nie pod domem.

Wcześniej jeździłam hyundaiem hatchbackiem z 2014 .

Różnica kolosalna mimo różnicy wieku miedzy autkami.

Myślę że Audi A4 będzie moim ulubionym samochodem.

Będę wdzięczna za wasza pomoc iż  autko nie jest nowe i pewnie będzie trzeba przy nim cos porobić

oraz proszę o wyrozumiałość jeżeli nie będę znać tematu.

Pozdrawiam wszystkich z A4-klub.pl i forumowiczów.

Spoiler

PS.

I od razu chciałabym podać temat iż w autku od strony kierowcy( przód) słyszę tępe , głuche stukanie. 

po naciśnięciu lewego amortyzatora ( auto stoi na parkingu) słychać ten odgłos ora jak przechylam autkiem na bok (bujam).

Czy to kwestia wymiany jakiegoś łącznik stabilizatora  .

Dziękuje za pomoc i pozdrawiam jeszcze raz.

Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano

Witamy w klubie :a4fan:

:hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.