kieras30 Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Witam, nabyłem parę dni temu moje pierwsze Audi :> Rewelacja !!! Czytałem kilkanaście tematów na forum, wszystko przydatne, dlatego postanowiłem dołączyć. Pozdrowionka ze Szkocji.
buczek1313 Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Witam Wszystkich miłośników marki Otóż Tak Posiadam Audi A4 1.9 TDi Sedan 96' 90koni w Automacie Autko posiadam od hmmm września i dopiero teraz zaczeły mi sie Spoooore problemy No wiec do rzeczy Autko Extra klasa oprócz tego że nauczyłem sie nie kupować: - Diesla - Automatu Moi drodzy: mam problem z wymiana wahaczy i co ciekawe mechanik powiedzial nie da sie założyć zamiennych tarcz hamulcowych ciekawe co ;] Otóż tak w jednym czasie wahacze: luzy i brak hamowania i brak jakiejkolwiek jazdy wczesniej jako tako jeszcze wyjechałem z garażu a teraz już nawet nie ruszy na biegu ale na neutralu mozna go pchać jak sie chce nie mam pojęcia zgłupiałem czy Automat sie zachetał czy to jest na tyle inteligętny samochód że bez hamulców nie ruszy Panowie prosze o pomoc
andrzej fied 35 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Od dzisiaj zostane posiadaczem A4 1,9 Tdi 2ooor.Ciesze sie ze znalazlem wasza strone .To jest moje 1-sze audi i fajnie z kims pogadac na forum w razie potrzeby .Pozdrawiam wszystkich .Andrzej
henioslupsk Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Witam audi-maniakow Jestem posiadaczem Audi Avant 2.0TDI od tygodnia. Moje pierwsze audi wczesniej zawsze japonia. Mam nadzieje ze sie nie zawiode oraz ze na forum uzyskam odpowiedzi na kilka dreczacych mnie niejasnosci. Pozdrawiam wszystkich Romski
Rekomendowane odpowiedzi