grzesce Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam wszystkich... Od daty mojej rejestracji na forum minęło ponad 2 lata... dlaczego dopiero teraz piszę I post...? Rejestracja była wynikiem zainteresowania kupnem Audi A4 i poszukiwaniem informacji na ten temat, wtedy jednak wybrałem Audi 80 B4 (ABK 115KM) którego z powodzeniem i bez problemowo użytkuje do dnia dzisiejszego - wcześniej Audi 80 B3, więc jestem aktywnym klubowiczem Audi80 Klub Polska. Z racji iż znów powrócił temat zmiany na A4 więc poczułem nieodparta potrzebę zadomowić się na Waszym forum i brać w nim czynny udział w przypadku zakupu modelu A4 (jedynej słusznej Marki)... Pozdrawiam w to noworoczne popołudnie... Grzegorz Ps. Mam nadzieję, że na Waszym forum znajdę potrzebne mi porady i pomoc w zakupie swojego A4
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 siemanko lepiej późno niż wcale
rafaello821115 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 MAM SPRAWĘ CHCE ZAŁOŻYĆ TEMPOMAT CZY KTOŚ SIĘ TYM JUŻ BAWIŁ CO BĘDĘ POTRZEBOWAŁ BY TO ZROBIĆ POZDRAWIAM
PABLO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Tu się tylko witamy :!: Witamy na forum
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 siemanko o tempomacie najpierw poszukaj na forum,bo raczej taki temat już był poruszany
maniek87l Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników, dopiero zaczynam swoją przygodę z tym forum myślę, że będzie ciekawie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi