angela Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
JogiMax Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam serdecznie. Jestem po raz pierwszy na forum , myslałem że będę nowy od jakiegoś czasu a tu jak widze jestem jednym z wielu dzisiaj zarejestrowanych . To miło. Widać że towarzystwo miłośników "Audicy" jest ogromne i stale rośnie. Mam A4 1.9 Tdi/97 (a właściwie to ja tylko czasami go mam , jak trzeba coś zrobić - a tak na codzien to nim śmiga moja lepsza połowa , a ja się bujam GrandVoyagerem 3.3 AWD/94 , też fajne)na forum trafiłem przypadkiem jak wbiłem w Googla hasło A4 , i oto jestem. Na codzień zajmuję się elektroniką i elektromechaniką i troszkę się na tym znam , i jak będę umiał to chętnie pomogę . Pozdrawiam . Jogi (moja ksywa jeszcze z czasów szkolnych , tzn. b.dawno)
quartz Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 (warszawa) witam serdecznie wreszcie spełniłem swoje mazenie i od miesiąca mam A4 AVANT- jest super! Pozdrawiam
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 witaj , wpadnij we wtorek na spota do promenady o 19
kamos Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Siema audi maniacy jestem z ślicznego malowniczego małego miasteczka jakim jest Ciechanów mam juz sobie lat kilka ale kobiet i wariatów o wiek sie nie pyta moja a4reczka pochodzi z 97 roku doleciała z Włoch biały kolor jak większość twierdzi bardzo brudzący lecz zawsze sie z takimi uwagami nie zgadzam to chyba by było tak ogółem o mnie i z góry dziękuje ludziom którzy nie są katami dla nowych członków
Rekomendowane odpowiedzi