bodbosz Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 ( Domaszowice ) Witam wszystkich użytkowników . Od około miesiąca jestem posiadaczem A4. Obecnie zainstalowałem instalacje gazową . Cieszę się , że będę mógł uczestniczyć w tym FORUM . Pozdrawiam WSZYSTKICH
Musiat Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam wszystkich. Nie dawno zakupilem A4 no i jestem
MDRAGON21 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam wszystkich Klubowiczów Kupuje wlasnie nowe auto i prawdopodobnie bedzie to AUDI, dlatego postanowilem dolaczyc do Klubu i troche poczytac o tych wspanialych samochodach. Mam nadzieje ze bedzie milo i sympatycznie Pozdrawiam, Marcin
kazek188 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam wszystkich klubowiczów,jestem posiadaczem A4 już dwa lata i jest OK.
superfire Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam wszystkich z klubu Audi A4 . Mysle , że z czasem się rozkręce. Posiadaczem Audi jestem od miesiąca wcześniej 126p. , Fiat Uno , VW Golf II diesel którego użytkuję już 10 lat praktycznie bezawaryjnie i nigdy go nie sprzedam :-) i w parze z II-ką aktualnie A4. Jeżeli coś do poprawy w profilu to dajcie znać. :-)
Rekomendowane odpowiedzi