pet3r Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 witamy i na spoty zapraszamy http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie-b93.0/
negroz Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Cześć :> Chciałem się przywitać z forumowiczami oraz korzystając z okazji sprawdzić czy mam tą władzę udzielania się na forum Audiczki jeszcze nie mam, ale lada dzień (tak myślę) ten stan rzeczy się zmieni Czytelnikiem tego forum jestem od roku, tyle też czasu marzyła mi się moja A4, jeszcze w trakcie posiadania Astry F. Forum czytam regularnie i staram się być na bieżąco z tematem. Teraz gdy się zarejestrowałem i dołączyłem do waszej społeczności, mam nadzieję, że będę mógł udzielić pomocy w przyszłości potencjalnym użytkownikom A4'ek, a i myślę, że gdy ja będę w potrzebie, znajdzie się ktoś równie życzliwy Pozdrawiam serdecznie,
Jose Jalapeno Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Całkiem niedawno stałem się posiadaczem wspaniałego samochodu o którym traktuje to forum. Witam całą społeczność. Postaram się nauczyć czegoś od posiadaczy i miłośników tego pojazdu oraz wnieść także coś od siebie. Pozdrawiam - Jose.
Rekomendowane odpowiedzi