araha666 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 moj tata jest posiadaczem audi a4 avant 1.9TDI z 96r. i chce pomoc mu dzieki waszemu klubowi przyblizyc sie do swojej fury:)
miszaudi Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witam wszystkich jestem posiadaczem Audi A4 B6 oraz A4 B5 i dzięki forum chciałbym uzyska kilku wskazówek jak i trochę ewentualnie w miarę możliwości pomuc
moruss11 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witam wszystkich forumowiczów.Pozdr
Jarzyn Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Jako że forum jest stosunkowo niejawne dla odwiedzających je gości postanowiłem się zarejestrować i zostać niemalże pełnoprawnym userem klubu i choć nie posiadam w swoim garażu póki co A4 to żądza wiedzy okazała się silniejsza od potrzeby Części z Was z pewnością nick może okazać się znajomy z innych forum i tak też jest Mój faworyt? RS4 b7 Cabrio tylko te silniki wolnossące FSI... Pozdrawiam wszystkich!
TTRX23 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 [biała Podlaska] Witam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi