Gość zdeniu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 no witam nowego i zapraszam na sobote na spocik na skwer na 17 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=584.0
kSmuk Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Mam na imie Konrad. Zajmuje sie informatyka i elektronika. Narazie jezdze Clio II, 1.9 Diesel. Zamierzam kupic Audi A6. Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Konrad
akopian Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam Goraco. Od dwoch miesiecy jestem posiadaczem A4. Jest to moje pierwsze autko i dzieki Waszym poradom chce utrzymac jak najlepszy stan samochodu gdyz moja wiedza o mechanice jest bardzo nie wielka. JA rowniez podziele sie dobra rada gdy tylko bede potrafil. Pozdrawiam
Kurak4712 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam wszystkich.. Wlasnie przed chwila zarejestrowalem sie na forum.. co prawda jeszcze nie mam swojego audi a4 jednak jestem na jego kupnie i chcialbym sie jak najwiecej o tym autku dowiedziec.. mialem co prawda kupowac audi 80 b4 jednak wyszlo jak wyszlo mam nadzieje ze dobrze:D nom to na poczatek tyle a reszta wyjdzie w praniu:D licze na przychylne przyjecie mnie i ewentualna pomoc.. pozdrawiam
super-radzio Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Świeżak na forum. Mam audi A6 od 5 m-cy. Moja historia zaczeła się od maluszka - Nissan Laurel - Felicja - VW Passat B5 - Zafira i teraz mam przyjemność pomykać A6 co prawda tylko 110 kucy (nie wiem ile zdechło) ale dla tatuśka z dzieckiem jest OK. Witam wszystkich i mam nadzieje na pomoc.
Gość MorgothV8 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witam Przejeżdżam czasami przez Siedlce :]
Rekomendowane odpowiedzi