tomcraft_btm Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 witam wszystkich jestem z btm i wlasnie nie dawno stary zakupil piekna a4 tylko jaszcze nie zdarzylem sie znia zapoznac i mysle ze tu mi ktos pomoze bo mlody glupi jeszcze jestem i nie moge rozpracowac jaski dokladnie mam silnik a stery mowize jak dojde do tego to dopiero da mi kluczyki heh wiec blagam pomocy jedyne co wiem to to ze 1.8 5v 125 km hehe pozdro :> ale dokladnie nie bo nawet przy rejestracji nie napisalem bo nie wiem pozdro wszystkim i piszcie z odpowiedzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszek159 a4 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Cześć. Trochę spóźniony,ale jak mawiaja lepiej późno niż wcale:) Może obędzie sie bez . Tak więc zakupiłem już jakiś czas temu A4-kę w TDI i jetsem bardzo zadowolony z zakupu. Pozdrawiam wszystkich maniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszpunt Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam, mam na imię Marcin i niedawno kupiłem Audi. Ponieważ mam kilka pytań i chciałbym się też podzielić uwagami n.t. auta postanowiłem zarejestrować się w A4-klub. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1083 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 witam mam na imie piotr mam 24 lata mam a4 z 95r 1.6 mam ja dopiero od miesiaca i chce dołaczyc do waszego grona!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witamy kolejne 1,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość son_czwa Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość son_czwa Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Szczołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_ros Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam wszystkich jestem z okolic Włocławka posiadam A4 1995 1,8 z lpg IIgen. I jak narazie autko śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 czołem. miłego uzytkowania i pamietaj - - to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 powitac nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek3108 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 właściwie to poprzez przeglądarkę, potrzebowałem pomocy w pewnych zagadnieniach dotyczących Audi A4, którą nabyłem nie dawno, jest to co prawda tylko 1,6 B5 sedan z 1995 roku ale zawsze to Audi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi