Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoly1601 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Posiadam ciemno zielona A4 1,9TDI 90KM. Super furgon ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witam nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 powitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu33 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrog Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość son_czwa Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość son_czwa Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaTD Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witamy tym bardziej że z bliskich stron:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakoslaw Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Wiatm wszystkich forumowiczów. Mój kilkudniowy nabytek to A4 z 2001 roku, 1,9 Tdi 131PS.. pierwszy diesel.. ale z cała pewnością nie ostatni! Jak to bywa z używanymi samochodami mam kilka pytań i dlatego to forum. Pozdrawiam i życze jak najmniejszego spalania Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furman_2006 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam wsystkich jestem nowym użytkownikiem a4 2,5 tdi V6 180km quattro S-line. pierwszy raz mam takie autko i jestem całkowicie zielony. Mam nadzieje że mi pomożecie w moich problemach. GORĄCO POZDRAWIAM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi