Elviss Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Witam jestem nowy na tym pokładzie mam kilka planów na swoją seryjną niunie B5 prosto od Niemca
Damian_VAG Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Siemka na forum jestem tu nowy
mlodyolek Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Paweł, pochodze z Wołomina, mam 23 lata, Audi posiadam blisko rok czasu, wymaga troszeczke wkładu finansowego ale mam nadzieje, że uda mi się doprowadzić je do stanu bdb. Dużo już przy niej zrobiłem ale nadal jest sporo do zrobienia. Dzięki Bogu jestem mechanikiem a od 2 lat pracuje po godzinach u blacharza-lakiernika, czego również już trochę się nauczyłem co z pewnością pozwoli mi trochę kasy zaoszczędzić na pracach przy tym samochodzie. Mam nadzieję, że spotkam tu wyrozumiałe osoby i nie utracę konta na tym forum zbyt szybko W zamian oferuje swoją pomoc przy naprawach waszych aut mechanicznie, blacharsko i lakierniczo. Pozdrawiam bardzo serdecznie.
bodek756 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Witam wszystkich mam zamiar kupić w przyszłym roku a4 b8, mam nadzieję że znajdę tu dużo przydatnych informacji. pozdrawiam
sewinn Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ,jestem posiadaczem Audi a4 b6 2.0 ALT z 2003r mieszkam w Radomiu jeszcze raz serdecznie pozdrawiam
azure Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Witam wszystkich, tych którzy użytkują już swoje A4 jak i tych którzy poszukują dla siebie Aczwórki. Zaliczam się do drugiej grupy, aktualnie rozglądam sie za A4, najlepiej B5/B6 Avant z 1.8T i Q :-) Już częściowo wiedza z forum rozjaśniła mi kilka tematów. Jestem z lubelskiego.
wrclaguna Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 WITAJ NA POKŁADZIE KLUBU AUDI A4
Rekomendowane odpowiedzi