ice2133 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Hej. Od tygodnia mam swoje pierwsze audi a4 z 1998 r a w sumie jako ogólnie mój pierwszy samochód. Wcześniej jeździłem tylko na moto ale czas przyszedł na 4 kółka. Pochodzę z Krosna ale pracuję i mieszkam w Krakowie. Na razie pewnie niewiele będę mógł pomóc, bo sam bardzo mało wiem ale z czasem pewnie się nauczę. Pozdrawiam i szerokiej drogi
gamelek Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Witam wszystkich forumowiczow Wlasnie stalem sie posiadaczem audi a4 b5 1,8t i postanowilem zarejstrowac sie na forum Bede potrzebowal troche pomocy. Ma ktos moze dzialajacy link do ksiazki Sam naprawiam audi a4 b5 czy cos podobnego? Z gory dzieki koledzy.
Caracara Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Witam serdecznie, W dniu dzisiejszym stałem się posiadaczem a4 b8 2.0tdi 143PS. Mam nadzieję że zagoszczę tu na dłużej ale najpierw będę miał kilka pytań do posiadaczy tego modelu z automatyczną skrzynią biegów
Slay333 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Nazywam sie Bartek, jestem z Krakowa. Od roku posiadam Audi a4 b7 2.0 tdi. Załozylem konto w sumie juz wczesniej, ale teraz dopiero potrzebuję troche pomocy;)
artek_bartek Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Witam wszystkich, mialem juz audi b6 2 lata temu ale przerobilem cztery inne marki i jedno co zrozumialem ze nie ma lepszego auta niz audi. Wiec wrocilem do avanta Pozdrawiam wszytkich i jak tylko bede mogl pomoc to zrobie to odrazu.
Rekomendowane odpowiedzi