grranat Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 jestem tu nowy i założyłem konto , ponieważ potrzebuje rady co do zakupy Audi A4. Jeśli takowe kupię to i zostanę na dłużej
JacekM. Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Witam Wszystkich serdecznie!! :D
zielo Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Cześć wszystkim Niedawno zmieniłem auto z Volvo S60 na Audi A4 i postanowiłem zarejestrować się na forum. Wcześniej byłem użytkownikiem klubu Vectra Unlimited, LeonClub, BMWsport itp. Mam nadzieję, że na tym forum znajdę wiele ciekawych tematów, odpowiedzi na nurtujące mnie pytania jak i może kiedyś pomogę innym użytkownikom A4rek. Moje Auto to Audi A4 3.0V6 Quattro z 2003r. Nadwozie Avant, kolor Avussilber Serdecznie pozdrawiam wszystkich z Płocka
marcinbieniu Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Jeśli ktoś nie wie gdzie zborowskie to są to okolice Lublińca ( jest to miasto pomiędzy Częstochowa a Opolem) . Od niedawna jestem dumnym posiadaczem Audi A4 , prędzej posiadałem legendarna Audi 80 także sami wiecie ze przeskok jest dość spory . kupiłem auto okazyjnie , pierwszym problemem od razu przy wracaniu z zakupu powiem to tak porostu przy prędkości ok 160 Km/h zapala się lampka z ABS i mruga kontrolka z wykrzyknikiem nie mam pojęcia co to możne być . Druga prośba nie ogarniam określenia zawieszenie wielowachaczowe to znaczy wiem mniej więcej co to jest ale chciałbym zobaczyć jakiś filmik albo wizualizacje jeśli ktoś znalazł coś takiego będę wdzięczny za link . problem jest z nawiewem dmucha tylko ten przy kierowcy znajomy gada ze to jakiś silniczek i to drogo naprawa wyjdzie ale nie wiem czy mnie naciąga czy serio tak jest ? z góry dzięki
WhyMe? Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Serwus Zapraszam na spoty Lublinieckie http://a4-klub.pl/slaskie-91/spoty-lublinieckie-niedziela-20-10-13-godz-18-00-mcdonald-zapraszamy-163673/ Na resztę pytań znajdziesz w dziale Technicznym
Rekomendowane odpowiedzi