wrclaguna Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 WITAJ NA POKŁADZIE KLUBU AUDI A4
wrclaguna Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 WITAJ NA POKŁADZIE KLUBU AUDI A4
escezeto Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Powitać Na imię mam Jakub, lat 23 (młody siunek). Poprzednie auto VW Golf 4, obecnie a4 b5 w kombi Plany są, wizja jest, zobaczymy jak to będzie Pozdrawiam eS.
titono Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam serdecznie, Stałem się posiadaczem ugazowionego A4 B5 z 1999 1.6. Ponieważ w wieku 14lat samochody potrzebują trochę troski, z pewnością będę tu od czasu do czasu zaglądał. Poprzedni samochód to Golf III, a wcześniej Maluch... U Was też radio tak kiepso odbiera?
Davidoff89 Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Hej, jestem Dawid od niedawna mam Audi A4 b5 Avant 1.8t [aeb]. Na początek wystarczy, pozdrawiam.
Zieluu Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Witam Mam na imię Kornel, mieszkam w Rzeszowie i od niedawna jestem szczęśliwym właścicielem A4 B6 Avant 1.9 TDI [AVB] Jakieś plany na przyszłość związane z autem? Są jak najbardziej i będę do nich dążył ! Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów
Rekomendowane odpowiedzi