Achim1971 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam wszystkich posiadaczy i nie posiadaczy samochodów marki AUDI
ARTU Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam mam na imię Artur, Rzeszów. Audi 2.6 + gaz (B4) posiadam od 7 lat
mondpas Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam Serdecznie Mam na imię Krzysztof. Jestem chyba najlepszym przykładem na to, że od marzeń nie sposób uciec. Coś, czego nie udało mi się nigdy zrealizować co rusz powraca ze zdwojoną siłą. W chwili obecnej znowu mnie to dopadło i nie miałem już dokąd uciekać. Dlatego postanowiłem zawitać na Wasze Forum aby poszukać pomocy i ostatecznie urzeczywistnić to co od lat zaprząta moją głowę. Chcę w końcu kupić porządne auto z zapasem mocy a nie ciągle bawić się w jakieś kompromisy. Czas skończyć ze zwykłymi wozidełkami jakie dotąd miałem i jakie posiadam obecnie i poczuć się w końcu jak w dobrze skrojonym garniturze, np. w rozmiarze A4 Pozdrawiam
Michuol Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 [Olsztyn] Witam wszystkich z Wamii i Mazur
kedzioratomasz Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 :hi:Witam wszystkich a w szczególności ludzi z Lublina i okolic
VAGmaniak Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam wszystkich miłośników AUDI
Rekomendowane odpowiedzi