Peacmaker Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Witam W ten weekend nabyłem drogą kupna niebieskie Audi A4 (2003) w benzynie 2.0 zaopatrzone w skrzynię Multitronic. Auto ma sporawy przebieg jak na benzynę (186000 km), ale jest w dobrym stanie technicznym (jedyny mankament to opony do wymiany). Wizualnie nie jest najgorzej, oprócz sporej ilości drobnych wgnieceń (wyglądających jak wgniecenia od wózka w markecie). Dotychczas zrobiłem około 350km i spalanie prezentuje się nienajgorzej - na poziomie 8.5l/100km w jeździe mieszanej. Irytacje - brak podłokietnika i radio kasetowe... do wymiany (tylko nie wiem czy łatwo jest wymienić zabudowaną konsolę na standardowe radio?) Drugie auto - VW Bora 1.9TDI Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz. Adam.
RicS3 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Witam Was! Przeszedłem do Was z forum VW. Wcześniej jeździłem czarnym vw golf IV z silnikiem torpedą 1.4 benzin. Na tą chwilę przesiadłem się w Audi A4 B6 1.9 Tdi AVF i jestem mega zadowolony. Jest parę rzeczy do zrobienia ale i tak jest git. Pozdrawiam
robert16zgas Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Postanowiłem dołączyć do tego kluby gdyż zakupiłem ładną audi a4 b5 z mniej fajnym silnikiem 1.6 . Auto jest z końca 95 roku. Jak narazie sprawuje się dobrze oby tak dalej
georgemx Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Witam serdecznie, Postanowiłem dołączyć do grona użytkowników tego forum Śmigam A4 b7 '05 2.0 tdi s-line i myślę że zostanę przyjęty jak "swój".
Rekomendowane odpowiedzi