Gandzior Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Chciałbym się pochwalić swoim autkiem ale widzę że te wtorkowe kolacje przy parkingowych świecach nie są zbyt rozreklamowane:/)
PIXI Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Poczekaj , aż sezon urlopowy się skończy ....
Robinio2014 Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Witam wszyskich,ostatnio zakupiłem pierwsze audi a4 b7(2007r.,200km,18" letnie,2,0 disel oczywiście po lekkim podkręceniiu mocy,zawieszenie gwint firmy kw,130kkm przebiegu z polskiej dystrybucji) w sedanie,i z przyjemnością stwierdzam,że to co miałem przed audi to tylko popularne wozidła.Zrobiłem kurs nad polskie morze i to była frajda tym wózkiem.
skejcik Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Cześć wszystkim Od roku jestem posiadaczem audi a4 b5, jest to mój pierwszy samochód na własność, a w rodzinie drugie audi(audi A6 C4 1.9TDI) Jestem z nich w pełni zadowolony Posiadam silnik 1.6 na sekwencji i liczę na pomoc;)Pozdrawiam!:>
sity Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Witam wszystkich od kilku miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem audi a4 b7 2.0 tsfi widzialem tu kilka naprawde pieknych aut po modernizacjach mam nadzieje ze z wasza pomoca uda mi sie splenic moje plany co do mojej czarnej perly pozdrawiam Lukasz
83KAFI83 Opublikowano 13 Września 2014 Opublikowano 13 Września 2014 Witam Wszystkich Klubowiczów nowych i tych bywalców Siemanko i pozdrawiam was Model Audi A4 B5 Silnik 1,6 i16v 105km instalacja Gazowa LPG Stag 4 generacji Typ Sedan Rok 1995 Wersja pół pustak Wyposażenie ABS Wspomaganie Ele lusterka Ele przednie szyby Ele szyberdach Zawsze się miało inne auta przeważnie japońskie a teraz ma się Audi jeszcze raz serdecznie witam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi