Kogut-WP Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Witam W obecnym momencie poszukuje swojej perły i w taki oto sposób znalazłem się tutaj Chciałby dodać, że autko będzie mi służyć na co dzień, ale w wakacje zamierzam ciągnąć kemping (Niewiadów N126N) Silniki jakie mnie by interesowały to 1.8T lub 2.0 i tu pojawia się moje "pierwsze pytanie" Który byście polecili jako holownik z zamiarem zagazowania??? Pozdrawiam Jacek
t_stepniak Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od ponad roku jestem posiadaczem Audi A4 B7 Avant z silnikiem 1,9 TDI.Mam nadzieję, że będę mógł się od Was wiele nauczyć.Z racji, że dopadło mnie kilka dziwnych usterek, będę dzielił się z Wami swoimi doświadczeniami i mam nadzieję zaoszczędzę tym samym komuś i nerwów, i pieniędzy Na co dzień pracuję oraz studiuję w Warszawie, natomiast raz na jakiś czas wracam do rodzinnego miasta, Chełma.Pozdrawiam !
85Misiek Opublikowano 29 Października 2014 Opublikowano 29 Października 2014 Witam, jestem Michał, jestem z okolicy Częstochowy. Posiadam obecnie A4 b7 2.0 qatro. mam nadzieje ze bede do was zaglądał wyłącznie w sprawach towarzyskich Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi