gwozdz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Witam Jestem Łukasz mieszkam w Kostrzynie Wlkp. Co prawda Audi nie posiadam, ale bardzo zaciekawiły mnie tematy modyfikacji silników na waszym forum. Od 3 lat posiadam Cordobę Cuprę 2000 r. Pozdrawiam
marecki01 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Witam! Marek, szczęśliwy posiadacz A4 B8 (2.0 TDI). Pozdrawiam.
felek_f1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Nie wiem czy się witałem, ale kwoli formalności, witam i jestem członkiem od ponad 2 lat
matiaszek1991 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 (__\=oooo=/__) Posiadacz pięknego Audi A4 b5 1.6
RedWolf Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Witam chodz nie jestem nowy to tak sie czuje po 7 latach nieobecnosci na tym forum... Swoje pierwsze AUDI A4 b5 AFN miałem bardzo dawno temu , przez te lata przewineło sie wiele samochodów różnych marek ale znów powróciłem na własciwe tory he he he xD ps... jak przeczytałem swoje stare wątki to aż sie smieje do rozpuchu ale dziś jestem juz innym człowiekiem he he aaa chciałbym pozdrowić Pana który miał mnie odebrać ze stacji kolejowej hahahaahahahah nigdy nie zapomne tego xD Edytowane 14 Grudnia 2014 przez RedWolf
Rekomendowane odpowiedzi