endriuupb Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Cześć wszystkim użytkownikom forum A4-klub.pl. Od 6 miesięcy jestem posiadaczem Audi A4 b6 2004 1.8 T Multitronik z silnikem AEB.
pawka13 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam wszystkich serdecznie. Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 B6 avant 1,9 TDI AVF Paweł
wolverinexxx Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam Wszystkich W tą niedzielę nabyłem seledynową audi a4 b5 w sedanie z silnikiem AEB zrobionym w v-techu na 170km i 240nm. Trochę szarpała ale już to jest ogarnięte Zrobię zdjęcia i pochwale się w najbliższym czasie.
Krystek86 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam! Jako że przez przypadek przywitałem się gdzieś indziej, przywitam się raz jeszcze i w odpowiednim miejscu a moderator nie obrazi się. Od 4 lat posiadam a4 z 2001 roku 1.8T AEB Quattro. Od tamtej pory dużo się zmieniło, 3 turbiny, 2 intercoolery, teraz mam kolektor wydechowy i parę innych części z adr oraz Eatona m62 z mercedesa w tym setupie 1,5 roku bezawaryjnie. W planach rozbudowa 1.8T na jakiegoś gareta i strokera na 2.0. Pozdrawiam.
oligotech Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam Wszystkich! Jestem posiadaczem A4 B8 od ponad roku. Ponieważ kilka miesięcy logowałem się na forum zdecydowałem wreszcie się przywitać żeby zdążyć przed upływem 2014 roku. Niebawem wrzucę kilka zdjęć mojej ślicznotki, jak się oczywiście nauczę. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej współpracy
Bartkoo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Siemanko wszystkim z Ziemii Lubuskiej, przy okazji chciałbym życzyć Wszystkim udanej zabawy sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego roku !
Rekomendowane odpowiedzi