domi2751 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam, wszystkich korzystających z tego forum jednocześnie wszystkich pozdrawiam i dziękuję za współprace.
Nacjonalista Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam wszystkich jestem z okolic opola lubelskiego
aa.debiec Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Fajnie, że jest takie miejsce. Bardzo miło dołączyć mi do Waszego grona.
BartLA Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 WItam Wszystkich !! Trandycyjnie już u mnie zakup nowego auta wiąże się z rejestracją na nowym forum . A4 to pierwsze Audi w moich rękach....ale nie pierwszy "Niemiec". Pozdrawiam
Loona Thic Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Cześć wszystkim Pozdrowienia z Gliwic
nitroo Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Witaj i zapraszamy na Spoty Wrocławskie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/5304-spoty-wroclawskie-sobota-info-pierwszy-post/
Cybuchh Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Witam!Jestem Mateusz, mam 23 lata i mieszkam w woj. wielkopolskim. Pracuje na serwisie IVECO jako magazynier. Nie dawno wszedłem w posiadanie Audi A4 B6 2.0 ALT.Pozdrawiam wszystkich !
Rekomendowane odpowiedzi