goldi Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipen Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam wszystkich forumowiczów, jestem w trakcie poszukiwań swojego pojazdu i mam nadzieje, że bardzo pomożecie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witamy na forum Powodzenia w szukaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giordino Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam. Nazywam się Giordino. Mam nadzieję że przyjmiecie nowego. Oprócz czterech kółek interesują mnie też dwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niCO-s Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Siemanko wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Siemanko i witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1219 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 Avant z 2001r z motorem 2.0 (wcześniej też była Audi ale tzw. "kula" z motorkiem 2,4 w sedanie ) Mam nadzieję, że dowiem się wielu ciekawych rzeczy na temat nowej furki, a i ze swojej strony postaram się pomóc jak tylko będę potrafił. Pozdrawiam!! Edytowane 12 Marca 2015 przez Misiek1219 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo112 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam Użytkowników Forum Jestem z Podkarpacia - od niedawna eksploatuję Audi A4 B7 Avant. To dla mnie zupełnie nowe doświadczenie - sporo zachwytu - ale pewnie z czasem i sporo pytań dotyczących różnych zagadnień związanych z tym przeuroczym pojazdem Bardzo liczę na Waszą pomoc a i ja - kiedy już nabiorę doświadczenia - chęnie pomogę Nowicjuszom Jeszcze raz witam i pozdrawiam Leo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globi666 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam na wstepie dodam ze jeszcze nie jestem posiadaczem audi ale mam zamiar kupic b7 a4 z 2008 roku z silnikiem 2.0 tdi 170 km na pompowtryskiwaczach slyszalem i czytalem duzo o tych silnikach i naprawde jestem w kropce uwielbiam audi i nie wierze ze cos takiego sie dzieje z tymi motorami moze dlatego ze posiadam od 5 lat a6 c4 z niezawodnym 2.5 tdi z 94 roku zero awari ale czas na zmiany do rzeczy autko moge kupic pewne nie bylo rozbite ma orginal przebieg 205 tys wlasciciela znam bardzo dobrze sam kupil to auto w niemczech od rodziny przejezdzilo w polsce 5 lat bardzo zadbane zarowno w srodku jak i na zewnatrz igla jest to orginal s-line i prosze o jakies podpowiedzi czy warto sie w to ladowac jak sprawdzic kondycje tego motoru wiem ze trzeba rorzad wymienic. moze jest tak ze wiekszosc warsztatow naprawia auto z kreconymi silnikami dlatego te awarie cena autka to 34 tys pomocy pozdrawiam i dziekuje z gory za podpowiedzi mam dosc juz sluchania mechanikow bo w ten sposob nic nie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi