darko Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciamcio902 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witam wszystkich . A4 dopiero szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKoneee Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witam wszystkich klubowiczów *Śląsk*! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breg Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Pierwsze wrażenie ma to do siebie, że można je zrobić i odczuć tylko raz... Dlatego w mojej pierwszej wiadomości witam wszystkich bardzo serdecznie :) Obecnie poszukuję (od 2-3 miesięcy) A4 B6, najpewniej z silnikiem 1,9 TDI w kombi. Jestem wybredny i już mocno zdruzgotany oglądaniem złomów, rzęchów i perełek złożonych z 3szt... Dzięki jednemu z użytkowników Waszego forum trafiłem tutaj, żeby poobserwować tematy, zgłębić wiedzę, móc zapytać o coś w przypadku wątpliwości i zwykłej niewiedzy. Od jakiegoś czasu czytam Wasze tematy i myślę, że przy większości z Was to żaden wstyd powiedzieć, że czegoś się nie wie, a wszelkie próby szukania skończyły się marnie, dlatego z uśmiechem piszę tą wiadomość i staję się uczniem A4 klubu Ps. Mam nadzieję, że przyjdzie kiedyś czas naszego spotkania na jakimś z Waszych zlotów... ehhh... najpierw muszę przestać kręcić nosem i kupić wreszcie audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Nie ma co się spieszyć z kupnem i brać pierwszego lepszego. Ja szukałem Audi 4 miesiące Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blest Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam, społeczność i wszystkich użytkowników auta Audi . Będę się rozglądał za Audi A4 B6 i dlatego założyłem tu konto. Jestem z okolic Warszawy tak 100km od . Pracuje mam 21 lat i interesuje się sportem . Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blest Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Siemka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witaj na forum i oczywiscie jak już kupisz swoje wymarzone cztery kółka to zapraszam na spoty Wrocławskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi