NICO_LDZ_86 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam, Mam na imię Nikodem... Jestem z Łodzi..... Jestem Audiholikiem.... Od sierpnia 2014 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 2.0 FSI 150 KM. Wcześniejsze doświadczenie to dwuletni romans z Audi A6 C5 Avant posiadającą "niezniszczalny " ... Hehe... Silnik 2.5 TDI 150 KM..... Tak więc masa spadła, a moc niekoniecznie ;D Mam nadzieję, że poznam tu całą masę Audiholików takich jak ja Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koxmo Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 siemasz, witaj w klubie AA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxim Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntoszekA4 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam Serdecznie Wszystkich na forum ! Mam na imię Przemek. Posiadam Audi A4 B5 1.9 TDI 110 KM ,Quattro 98 rJestem posiadaczem gekona od października 2014 r. Mieszkam w Łodzi, mam nadzieję, że uda złapać się kontakt z ludźmi z Łodzi i nie tylko. Jak na razie wszystko gra i tańczy, ale są rzeczy których jeszcze nie wiem. Będę na pewno ciekaw wielu rzeczy i zadawał trochę pytań aby dowiadywać się coraz więcej na temat Audi żeby poszerzać wiedzę i zarażać innych miłością do 4 Kręgów . Także jeszcze raz wszystkich witam i do zobaczenia na drogach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntoszekA4 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam. Szerokości na drogach. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntoszekA4 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Siemano. Widzę ,że trochę ludzi z Łodzi jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fela Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duła Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Siemanko. No na pewno nas sie uzbiera troche z Łodzi i okolic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntoszekA4 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 No na pewno, a z jakiego rejonu łodzi jesteś ? Ja z górnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntoszekA4 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash_art Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undercover Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Siemanko, Chciałem się ze wszystkimi oficjalnie przywitać. Nie podsiadam A4, ale brat ma A4 b7 2.0 TDI (BLB) i modlę się by silnik mu nie padł Jest aż tak źle jak mówią? On zadowolony ze swojego Audi Pozdrowienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissek_Lub Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 witam z Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi