matss26 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Cześć jestem nowym użytkownikiem forum a że chciałbym zmienić swój obecny samochód tj. Civic VIII 2006 r. na Audi A4 B7 Sedan w wersji benzynowej to myślę iż jest to odpowiednie miejsce aby poczytać trochę opinii od użytkowników w/w modelu. Na wstępie chciałbym się dowiedzieć czy w cenie ok 25/27 tys. zł. znajdę coś ciekawego ?
piechu133 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam forumowiczów, nazywam sie Kuba i jestem posiadaczem Audi S4 B5. Chciałbym z waszą pomocą ogarnąć ten jakże piękny aczkolwiek humorzasty samochód.
timolo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam forumowiczów, jestem tomek, narazie prowadzę osiemdziesiątkę ale planuje przesiąść się na a4.
namaseo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Wczoraj stałem się właścicielem zadbanego A4 B6 1.9 TDI kombi z 2002. Auto kupiłem od poważnego człowieka który jeździł nim od 2008 roku, a wcześniej osobiście je sprowadził. Wygląda na to, że stan techniczny jest więcej niż zadowalający. Witam całe forum które liczę że pomoże mi odpowiednio dbać o to cudo Na spokojnie pochwalę się jakimiś zdjęciami. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez namaseo
Rekomendowane odpowiedzi