jacek70 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszeq Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) witam forumowiczów mam na imię Mateusz, jestem z Leżajska, przymierzam się do zakupu A4 B6 to będzie moje czwarte Audi (wcześniej było A3 8L, 80 B4, A3 8P, wszystkie tdi) mam nadzieję, że znajdę zadbane 1.8t w avancie z roku '03 lub '04 pozdrawiam!! Edytowane 5 Października 2015 przez mateuszeq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_lucas Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil12 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felissin Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam wszystkich klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witaj ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Witaj Edytowane 5 Października 2015 przez jacek70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuri Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam, mam na imię Mateusz i jestem dumnym posiadaczem A4 B6 AVF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skupautszczecin Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam wszystkich klubowiczów z całej Polski oraz ze Szczecina Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_lucas Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Witaj Edytowane 5 Października 2015 przez jacek70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras92 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Hej ;-) od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b5 1.6 sedan. Pozdrawiam audi maniaków ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karmel92 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Cześć wszystkim, znalazlem sie tutaj bo od kilku dni ciesze się swoim pierwszym samochodem - A4 b6 1.8t Edytowane 5 Października 2015 przez Karmel92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REX-io Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Cześć Wszystkim! Od miesiąca jestem posiadaczem Audi A4 B5 1.9 Quattro. Kupiłem z myślą jego odsprzedaży ale okazał się być w nad podziw dobrym egzępażem i zostawiam go dla siebie Z tego powodu dopiero dziś się zarejestrowałem tu na forum. Jest to już leciwy egzemplarz i z tego powodu będę potrzebował troszeczkę pomocy z doprowadzeniem go do jako takiego stanu. Wierzę że znajdę interesujące mnie materiały tu na forum. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam i zapraszam do działu zloty/ spoty Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżejki Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam i zapraszam do działu spoty/ zloty Wrocław:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi