dżejki Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam i zapraszam do działu spoty/ zloty Wrocław:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witaj wśród forumowiczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Repo Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Cześć wszystkim! Na imię mam Rafał i pochodzę z Krakowa, lat mam 23, a zajmuje się gotowaniem, to tak krótko o mnie a teraz konkrety [emoji14] Zarejestrowałem się na forum, gdyż przygotowuję się do mojego pierwszego Avanta zaraz sypnę kilkoma pytaniami w odpowiednim dziale, pozdrawiam Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Jabłoński Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam, mam na imię Cezary, mam 19 lat, uczęszczam do technikum elektronicznego w Lublinie w zawodzie technik teleinformatyk. Lubię piłkę nożną i gry komputerowe ( szczególnie dota2 i cs ) Zarejestrowałem się na forum bo kupiłem mojego pięknego Avancika i chciałbym zagłębiać swoją wiedzę na ten temat. Przepraszam, że nie przywitałem się odrazu, ale na szybko zakładałem konto w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka1207 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej94 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Cześć, Mateusz 21lat, pochodzę z Olsztyna, na co dzień pracuję. Już ładne parę lat interesuję się motoryzacją, jak na swój młody wiek posiadałem już parę aut, różnych marek od Niemieckich po Japońskie , niedawno zakupiłem a4 b5 2.8 w quattro i mam nadzieję, że będzie mi służyło jak najdłużej!Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frodzi33 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 witam wszystkich urzytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witamy i zapraszamy na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ldjdawid Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek32 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Bodek wita :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertos1979 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam Was siedząc na 4 ........kołach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojnaś Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Chojnaś Wita Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi