gregkozi Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jako nowy uczestnik tego forum chciałbym się przywitać i pozdrowić szanowne grono forumowiczów A4 KLUB.
Reamer Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Właśnie przesiadłem się na Allroad B8 i w związku z tym witam wszystkich ?
popiel Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Od wczoraj stałem się posiadaczem A4 B6 1.8T jestem z Grudziądza Witam wszystkich
BartH83 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Hejo! W zeszłym tygodniu zanabyłem, a w tym odebrałem moje nowe dziecko: Audi A4 Avant 3.2 FSI Quattro 2011. Niestety, Szwajcaria nie zachęca do szybkiej jazdy, ale w przyszłym tygodniu przeprawa przez Niemcy i już nie mogę się doczekać wrażeń z jazdy. Pozdrawiam, Bartek
BoGu26 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Hej, jestem Kamil Zarejestrowałem się jakiś czas temu jak kupiłem pierwsze Audi a4 b5 2.6 v6 quattro i bardzo polubiłem to auto. Niestety sąsiadka w nie uderzyła i pozostał mi jak to określił GOATHER wrak pojazdu. Postanowiłem trochę dołożyć i zakupiłem świeżo a4 b5 2.8 v6 193KM również w quattro (: Mam kilka rzeczy do przełożenia więc moja aktywność na forum powinna się zwiększyć. Pozdrowienia dla wszystkich (:
Rekomendowane odpowiedzi