RobsonSNC Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Jak w tytule,witam wszystkich maniakow i pasjonatow marki Audi i ciesze sie bardzo,ze rowniez moge dolaczyc do tej spolecznosci! Mam na imie Robert i pochodze z okolic Wroclawia. Auto:Audi A4 B6 (2004r) Pozdrawiam serdecznie!☺ Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Stycznia 2016 przez RobsonSNC
Łukasz Rębisz Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 jestem z okloic lubina .moj cel to b8 lift
Adam Mazur Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam wszystkich forumowiczów Na imię mam Adam i jestem z okolic Zabierzowa. Od trzech miesięcy jestem posiadaczem A4, z czego jestem bardzo zadowolony. Jest to mój drugi samochód, i jak na razie jestem pod ogromnym wrażeniem jakości i klasy tego samochodu. Także witam jeszcze raz i mam nadzieje, że będzie nam się dobrze współpracowało
szog Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 witam, jestem z elblaga mam 25 lat, lubie audi..mam nadzieje ze, niedlugo stane sie szczesliwym posiadaczem tym razem audi a4 b7
ArturWisniewski Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witamy forumowicza i miejmy nadzieję pasjonata
ArturWisniewski Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witamy i trafionej sztuki życzymy
Rekomendowane odpowiedzi