adasm112 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Witam serdecznie wszystkich nie jestem co prawda tutaj Nowy ale chciałbym coś przedstawić ze swojej strony. Chciałbym pokazać moja grupę która założyłem nie dawno poświęcona typowo pod sprzedaż i skup czesci do naszych kochanych aut. Wiele osób z ktorymi rozmawiam zwracali uwagę na to ze nie ma czegoś takiego na Facebook a przecież większość ludzi przebywa dlatego prosiłbym o nie usuwanie posta i wyrozumiałość https://www.facebook.com/groups/983606915064120/ Dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
buka1207 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Dobra sprawa Edytowane 22 Marca 2016 przez buka1207
DawidAWT Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Witam Wszystkich Od niedawna stałem się posiadaczem Audi A4 B5 2000 rocznik. Silnik to chyba AWT ale jeszcze tego nie rozgryzłem. Po dłuższym przeglądaniu forum postanowiłem się zalogować i coś dopisać Pozdrawiam wszystkich. Zapomniałem zapytać Czy ktoś wie jak rozkodować VIN? Szukałem takiego działu ale nie znalazłem
arni1111 Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Gratuluje zakupu, wrzuc zdjecia zobaczymy czym latasz;)
Rekomendowane odpowiedzi